Οι κλήσεις του Διακλιμακιακού της ΕΣΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις του Διακλιμακιακού της ΕΣΧΑ


 Συνολικά 25 αθλήτριες από 7 σωματεία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο Κλιμάκιο της ΕΣΧΑ για να συμμετάσχουν στο Διακλιμακιακό Τουρνουά Παγκορασίδων Α’ (U14) που θα διεξαχθεί στην Πορταριά Πηλίου στις 17-18-19 Δεκεμβρίου 2021, με την μέριμνα της ΕΑΠ/ΟΧΕ. 

Συγκεκριμένα έχουν κληθεί οι παρακάτω αθλήτριες: 

Μαρία-Ευαγγελία Αλποχωρίτη (Αθηναϊκός ΑΣΒ), Μυρσίνη-Ηλιάννα Θεοχάρη (Αθηναϊκός ΑΣΒ), Αγγελική Ριζογιάννη (Αθηναϊκός ΑΣΒ), Αγγελική Κακαβογιάννη-Νικολάου (ΑΣΟΔ Ασπροπύργου), Στυλιανή Λουρεντζάκη (ΓΑΣ Καματερού), Χρυσαφένια Μπούτα (ΓΑΣ Καματερού), Καλλιόπη Πασχαλούδη (ΓΑΣ Καματερού), Βασιλική Ταλαντζή (ΓΑΣ Καματερού), Στεργιαννή-Μαρία Τσόλη (ΓΑΣ Καματερού), Άλλα Ψυλλή (ΓΑΣ Καματερού), Σοφία Σταθάκη (ΓΑΣ Καματερού), Μαρία Ρέμμα (ΓΑΣ Καματερού), Ευαγγελία Χατζηγεωργίου (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Ζωή Αναγνωστοπούλου (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Μελίτα Γρίμα (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Νεκταρία Θεοδωροπούλου (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Σοφία-Γεωργία Μάμαλη (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Θεμελίνα Σακελλαρίου (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Αρετή Τεφτίκη (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Κωνσταντίνα Τσιακανίκα (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Αθανασία Γρεβιά (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Αννα-Μαρία Τσακανίκα (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Άννα-Μαρία Ανδριώτη (Ολυμπιακός Κερατσινίου), Βασιλική-Στυλιανή Ωρολογά (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Ιωάννα-Μαρία Μητσάκου (ΟΧΧΚ Σαλαμίνας). 

Οι ανωτέρω αθλήτριες πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή 17/12/2021 στις 08.30 το πρωϊ στο πάρκινγκ Δ της εισόδου προς το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

Από την ΕΣΧΑ έχει σταλεί την Τρίτη 14/12/2021, η κλήση προς τα σωματεία για την παρουσία των παικτριών στο Διακλιμακιακό Πρωτάθλημα καθώς επίσης και όλες οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλήτριες κατά την παραμονή τους στην Πορταριά. 

Την Δευτέρα 13/12/2021 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστηρίου Ζεφυρίου έγινε η προπόνηση του Κλιμακίου ΕΣΧΑ Παγκορασίδων Α’ καθώς και τα τεστ αξιολόγησης (μετρήσεις) των παιδιών.  

Από τους προπονητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ παραβρέθηκαν οι Γιάννης Βαρελτζής, Δημήτρης Σκάρλος (που έχουν την ευθύνη της ομάδας Παγκορασίδων Α’) καθώς και οι Σοφία Ναϊσίδου, Παναγιώτης Ιατρούδης, Στέλιος Αλεπουδέας. 

Παραβρέθηκε επίσης και ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης ο οποίος μιλώντας στις αθλήτριες, τους απέδωσε τα εύσημα για την προσπάθεια και την άψογη εικόνα που βγάζουν στις προπονήσεις του Κλιμακίου καθώς επίσης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Διακλιμακιακό Τουρνουά της Πορταριάς.

No comments