Ο αήττητος Ολυμπιακός Κερατσινίου υπέταξε τον γενναίο μα και ελλιπή Πήγασο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο αήττητος Ολυμπιακός Κερατσινίου υπέταξε τον γενναίο μα και ελλιπή Πήγασο...


Με 29-26 κέρδισε ο Ολυμπιακός Κερατσινίου τον Πήγασο Κυψέλης στις Σιταποθήκες, σε συνάντηση για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. 

Το ματς κρίθηκε στο τέλος, με τους αήττητους γηπεδούχους να αντιδρούν καλύτερα και τον Πήγασο να πληρώνει το κόστος των απουσιών Αναγνώστη-Πολίτη ( ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν τυπικά στην αποστολή, λόγω τραυματισμού ) και της συμμετοχής των τραυματιών Ψαρρού-Δρέλλα-Κωνσταντινίδη ( που έδωσαν ότι είχαν )  και να μένει στο τελευταίο δίλεπτο με 4 παίκτες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κερατσινίου Ναπολέων Κρεμόνας, είπε στο greekhandball.com :

'' Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, εμείς κρατάμε τη νίκη. Τα πολλά τεχνικά λάθη δεν μας άφησαν να έχουμε την απόδοση που θέλαμε και στη διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε για ένα ακόμα παιχνίδι, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Καλές γιορτές και υγεία σε όλους ''.

Τα πεντάλεπτα : 2-3, 3-5, 7-6, 9-7, 14-10, 16-13 ( ημίχρονο ), 18-15, 19-16, 20-19, 21-22, 24-23, 29-26.

Διαιτητές : Σκλαβενίτης-Τ.Γερουλάνος.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Μανωλίτσης 1, Γιαννακόπουλος 4, Κανάϊ, Μπουλούμπασης 4, Βαζαίος 1, Νάκος, Μελετάκος, Μιχαλόπουλος 3, Μαρούδας 1, Ματθιάδης 5, Κουρής 5, Νίνος 1, Ακρίβος, Ανδρώνης, Ξυπνητός, Ντρέου 4.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ : Σάρδης, Βασιλείου, Φωτόπουλος, Νεοχωρίτης, Πολίτης, Σκλαβούνος, Τραπεζάρης, Δρέλλας 12, Κωνσταντινίδης 1, Παπαγιαννόπουλος 3, Βασσάλος 3, Ψαρρός 7.

No comments