Απέδειξε ότι ήταν, είναι και θα είναι ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απέδειξε ότι ήταν, είναι και θα είναι ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. !

 



Τέταρτη σερί νίκη για τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, με 41-23 επί της Σαλαμίνας, στο γήπεδο του και πρόκριση στα πλέϊ οφ ενώ πριν από ένα μήνα θεωρείτο από τα φαβορί για τα πλέϊ άουτ, μετά από την εντός έδρας ήττα του από τον Δούκα, που εντέλει ακολούθησε την ανάποδη διαδρομή.

Η επιτυχία του Ιωνικού Ν.Φ. επηρεάζει εν μέρει και την βαθμολογική κατάσταση στα πλέϊ οφ, όπου ο Ολυμπιακός μπαίνει με 2 πόντους λιγότερους σε σχέση με την ΑΕΚ, λόγω της ήττας του από την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη στο '' Μάνος Λοϊζος ''.

Ο πολυνίκης Ιωνικός Ν.Φ. απέδειξε με την πορεία πρωταθλητισμού των τελευταίων εβδομάδων ότι, πάντα, όχι μόνο δικαιούται αλλά και αξίζει σεβασμό.

Η ιστορία δεν είναι απλό παρακολούθημα, αλλά, οδηγός για όσους σήμερα συνεχίζουν την, πάντα, λαμπερή πορεία του Ιωνικού Ν.Φ., ενός από τους συλλόγους που φέρνει άμεσα στο μυαλό του ακόμα και ο αδαής για το χάντμπολ.

Ιδιαίτερη ομάδα, αλλά, ακριβώς αυτή η ιδιαιτερότητα της έδωσε την δυναμική να σταθεί όρθια με αποτελεσματικό συνδυασμό πάθους-εμπειρίας-ενθουσιασμού-οξυδέρκειας.

Είσαι ή όχι Ιωνικός Ν.Φ. ( Σ.Σ. θυμίζουμε ότι έχει βγεί ανακοίνωση σε βάρος μας από τον ιστορικό σύλλογο, αλλά, η κρίση μας ποτέ δεν θα θολώσει, ειδικά αναφορικά με θεσμούς του αθλητισμού μας, όπως αυτός ο σύλλογος, άλλωστε, στα γήπεδα ΠΑΝΤΑ θα είμαστε όλοι ΜΑΖΙ...), οφείλεις απόψε να πείς ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη, τον Μάϊκ, τον Αντώνη, τον κ. Βαγγέλη και σε όλους τους αθλητές αυτού του ονόματος που απόψε επιβεβαίωσε ότι δεν έχασε ποτέ τον δρόμο του.

Η Σαλαμίνα πολέμησε φιλότιμα και με αξιοπρέπεια. Τιμά το πρωτάθλημα με τον καλό αγώνα της.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-4, 9-6, 12-8, 17-11, 21-13 (ημίχρονο), 23-14, 28-16, 30-17, 34-20, 38-22, 41-23.

Διαιτητές : Ζήσης-Χαραλαμπίδης

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. : Κιαρτζίδης, Σ. Αϊβαλιώτης 2, Αργυράκης 1, Παπαδόπουλος, Ζαχάρης 3, Συγγάρης, Βασιλείου 3, Π. Αϊβαλιώτης 1, Χαντέλης 9,  Καραμασιώτης 11, Μαντζόπουλος, Χελιώτης, Λιόλιος 6, Χάλαρης, Μπαλάσκας, Λόλας 5.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ : Μπακαούκας, Πετράκος 3, Κουτσόπουλος 5, Τσαρπαλής, Κόρρος, Χιώτης, Τρούλος 2, Κιζόπουλος, Βασιλόπουλος 1, Παπαδόπουλος, Χαραλάμπους 5, Δίπλαρος 7, Γεωργακόπουλος.

No comments