Ο Βέρεμτσουκ κράτησε στην εκπνοή την νίκη για τον Αερωπό, σε ματς-θρίλερ με την Πυλαία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Βέρεμτσουκ κράτησε στην εκπνοή την νίκη για τον Αερωπό, σε ματς-θρίλερ με την Πυλαία !




Πολύτιμη νίκη για το πρωτάθλημα της Handball Premier, από τον Αερωπό στην Εδεσσα, απέναντι στην Πυλαία, με 28-27, μετά από αγωνιώδη αναμέτρηση.

Η Πυλαία προηγήθηκε ακόμα και με 4 γκολ στο 20΄, με σκορ 12-8, αλλά, ο Αερωπός αντέδρασε και έκλεισε το πρώτο μέρος, πίσω στο σκορ με ένα γκολ ( 13-14 ).  

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και στο τέλος, ο Αερωπός φάνηκε πιο αποτελεσματικός και ψύχραιμος και πήρε την νίκη με 28-27.

Ο Αερωπός έχασε τις τρείς τελευταίες επιθέσεις ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 28-25, η Πυλαία μείωσε σε 28-27.

Στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων, έκαναν λάθος πάσα, αλλά, το σουτ του Τσαμεσίδη απέκρουσε ο Βέρεμτσουκ σωτήρια και κράτησε την νίκη της ομάδας της Πέλλας.

Ο προπονητής του Αερωπού, Αλέξανδρος Ταρινίδης είπε στο greekhandball.com  :

'' Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα, ειδικά σ' ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε καλά για εμάς με πολλά λάθη και σε άμυνα και επίθεση, αλλά στην διάρκεια ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε, κρατάμε τους 2 βαθμούς και μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα όπως είναι η Πυλαία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Έδεσσας που είναι δίπλα μας και στηρίζει τις προσπάθειες τόσο της ομάδας όσο και της Διοίκησης ώστε να πάει ο Αερωπός όσο πιο ψηλά μπορεί ''.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-6, 4-7, 7-10, 8-12, 13-14 (ημίχρονο), 17-16, 19-19, 21-21, 23-22, 25-25, 28-27

Διαιτητές : Πατιός-Χαρίτσος

ΑΕΡΩΠΟΣ (Αλ. Ταρινίδης): Αθανασίου, Τσέλιος 4, Μήγγας 5, Γάτσης , Κράλλης 5, Μπουτκάρης, Βέρεμτσουκ, Μυλωνάς, Μαρίνος, Πετρίτσκο, Τοκάρεφ 6, Μποτσκάρεφ 5, Κυριάκου 2, Ταραμονλής, Γερμάσεβιτς 1, Κρίβιτς

ΠΥΛΑΙΑ (Χ. Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Μέτσης, Ελευθεριάδης 5, Τσαμεσίδης 7, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 8, τριανταφυλλίδης, Αντωνιάδης, Πεχλιβάνης, Μπατζιος 2, Αλεξανδρίδης, Παπαγεωργίου 2, Αλατσατιάνος 3, Γιαννακόπουλος, Λασκαρούδης


No comments