Με υποσχέσεις από νεαρούς παίκτες του, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με υποσχέσεις από νεαρούς παίκτες του, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Σαλαμίνα


Σοβαρός και πρακτικός, ο Ολυμπιακός που δοκίμασε διάφορα σχήματα,  πέρασε νικηφόρα από την Σαλαμίνα, με 33-17 σε βάρος των γηπεδούχων και με πρώτο σκόρερ του αγώνα τον Μπάμπη Δομπρή, με 8 τέρματα στο ενεργητικό του.

Οι '' ερυθρόλευκοι '' προηγούντο από την αρχή της συνάντησης και δε συνάντησαν προβλήματα προκειμένου να κατακτήσουν την νίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, 11 ημέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ( την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου ).

Ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη παρουσία από τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού, Κουκουλά, Τσορτέκη, Ρούσσο, Κουτουλογένη οι οποίοι πήραν ικανό χρόνο συμμετοχής και σημείωσαν, μάλιστα, συνολικά 10 γκολ.

Στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού, ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας Γιώργος Καρασαββίδης, επεσήμανε : «Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες. Η σκέψη μας είναι στο Γιώργο Παπαβασίλη που είχε ένα διάστρεμμα και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Συγχαρητήρια στους τρεις εφήβους, που αγωνίστηκαν σαν να γνωρίζουν πολύ καλά την τακτική μας. Έχουν μέλλον και δεν είναι οι μόνοι στις ακαδημίες μας. Προετοιμαζόμαστε για το ματς με την ΑΕΚ. Νιώθουμε καλά. Ξέρουμε, ότι δεν θεωρούμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύουμε πολύ στη βελτίωση και το δέσιμο που, με κόπο των παιδιών, καταφέρνουμε».

Πεντάλεπτα : 1-1, 3-5, 4-8, 6-11, 9-13, 11-17 (ημίχρονο ), 11-20, 13-21, 15-24, 15-27, 17-29, 17-33.

Διαιτητές : Τόλιος-Γιακαλής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Κοτανίδης, Κουκουλάς 5, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 1, Μπούντιτς 3, Τερλέτσκι, Ρούσος 3, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 3, Δομπρής 8, Αραπακόπουλος 3, Μοντόρο 1, Τσορτέκης 2, Μιχαηλίδης, Οστρούτσκο 3, Κουτουλογένης.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ : Μπακαούκας 1, Κουτσόπουλος 4, Πετράκος 2, Τσαρπαλής, Μόρας, Χιώτης, Καρδάσης, Τρούλος 5, Κιτόπουλος, Τσομπανίδης 2, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκυφτός, Χαραλάμπους 3, Γεωργακόπουλος


No comments