Με το βλέμμα στο μέλλον... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το βλέμμα στο μέλλον...Πραγματοποιήθηκαν από την ΕΑΠ/ΟΧΕ οι διακλιμακιακοί  αγώνες παίδων-κορασίδων,  παγκορασίδων Α και παμπαίδων Α από 17-19/12 και 22-24/12/21 σε Πορταριά, Σαλαμίνα,  Αίγιο και Ακράτα. 

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΕΑΠ/ΟΧΕ και οι ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν σε πρώτη φάση καταγραφή και αξιολόγηση όλων των αθλητών-τριών στις παραπάνω  αντίστοιχες κατηγορίες, ενώ για το νέο έτος έχουν προγραμματιστεί και άλλα  αντίστοιχα τουρνουά. 

Οι παίδες αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ συμμετείχαν στο τουρνουά της Σαλαμίνας και έπαιξαν ώς μικτή ομάδα με αθλητές από τις πόλεις  Λάρισα - Βόλο - Λαμία - Χανιά και Πάτρα,  όπου αποκόμισαν πάρα πολλές εμπειρίες. 

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Ιωάννης Παπακωστόπουλος, Γεώργιος Παπαδιονυσόπουλος, Παναγιώτης Λάζαρης, Χριστόφορος Γιάγκος, Δημήτρης Γιαννόπουλος και Αλέξανδρος Σαλαμαλίκης. 

Οι παμπαίδες Α αθλητές της Πατρινής ομάδας συμμετείχαν στο τουρνουά του Αιγίου και της Ακράτας,  μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο σε ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Παπαγιαννόπουλο  και έπαιξαν ως  μικτή ομάδα των πόλεων Κέρκυρας, Ιωαννίνων,  Χανίων και Πάτρας. 

Εκτός από τους αγώνες έγιναν και στοχοποιημένες προπονήσεις βελτιώσεις ατομικής τεχνικής, καθώς και θεωρία με προβολή διαφόρων βίντεο. 

Στην ομαδική φωτογραφία διακρίνονται όρθιοι από αριστερά ( σε παρένθεση οι ομάδες των αθλητών εκτός της Ακαδημίας των Σπορ): Ι. Παπαγιαννόπουλος, Ι. Φραγκιαδάκης(Ωρίωνας Χ.), Χ. Δελλαπόρτας (Φαίακας), Σ. Παπαδιονυσόπουλος, Π. Σακκάς, Αλ.Σουλειμάν ( Ωρίωνας Χ.), Σ. Μαλλιαρός ( Ωρίωνας Χ.), Δ. Κάππας (ΑΟ Ιωαννίνων), Α. Κατσαίτης. 

Καθιστοί από  αριστερά: Ερ. Μεταξάς, Ορ. Σούλης, Οδ. Αυλωνίτης (Φαίακας ), Α. Πανόπουλος, Π. Χλωράκης (Ωρίωνας Χ), Χρ.- Φ. Λαγός(ΑΟ Ιωαννίνων), Σ. Μαργαζάς.

No comments