Φουλ για πλέϊ οφ η Ακαδημία, που πέρασε σε ματς έντασης από το Ναύπλιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φουλ για πλέϊ οφ η Ακαδημία, που πέρασε σε ματς έντασης από το Ναύπλιο

Σπουδαία νίκη για την Ακαδημία των Σπορ της Πάτρας και σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέϊ οφ της Α2 Ανδρών, χάρη στην επιτυχία της επί του Πολυνίκη στο Ναύπλιο με 25-22.

Το ματς ήταν νευρικό, αμφίρροπο, με ένταση.

Η Ακαδημία είχε το προβάδισμα στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πολυνίκης πλησίασε στα 2 γκολ, με 22-24, αλλά, ηττήθηκε εντέλει με 22-25.

Ο δυναμισμός λίγο έλειψε να φέρει παρεπόμενα, αλλά, ευτυχώς απεφεύχθησαν τα χειρότερα, καθώς, πάντα υπάρχουν  ψύχραιμοι.

Το σχετικό σχόλιο της Ακαδημίας των Σπορ : 

'' Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ναυπλίου για τις ενέργειες της, ώστε να φύγει η αποστολή μας χωρίς προβλήματα μετά το τέλος του αγώνα. Λυπούμαστε για το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στο τέλος, εκτός γηπέδου, άγνωστοι πέταξαν πέτρες και μας έβρισαν. Θέλουμε να συγχαρούμε την διαιτησία. Παρά το νεαρό της  ηλικίας τους, μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν''.

Και το σχόλιο που μας έγινε, στο πλαίσιο της δεοντολογίας, από τον Πολυνίκη :

'' Δεν δεχόμαστε ότι παίξαμε αντιαθλητικά. Και εμείς και η Ακαδημία παίζουμε δυνατά. Οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Επρεπε να είναι πιο αυστηροί και για τις δύο ομάδες ''. 

Τα πεντάλεπτα : 2-2, 4-4, 4-5, 7-8, 7-9, 9-11 ( ημίχρονο ) 12-15, 14-18, 15-20, 17-22, 21-24, 22-25.

Διαιτητές : Ψύλλος-Μπράμου.

Στο 49.12'' ο Κουτρουμπής του Πολυνίκη απεβλήθη με κόκκινη και μπλέ κάρτα, για εξύβριση του πρώτου διαιτητή, προς τον οποίο μάλιστα κινήθηκε απειλητικά.

Στο 52.01'' ήταν σειρά του Γεωργίου της Ακαδημίας να αποβληθεί με κόκκινη και μπλέ κάρτα, διότι χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.

Σχόλιο greekhandball.com : Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, εύκολα, μπορείς να σηκώσεις τους τόνους και να έχεις όσα ...κλικ και...βιούς θέλεις...Προσωπικά, με 42 χρόνια στη δημοσιογραφία και 20 σε πάγκους ως παράγοντας, προτιμώ να συνεισφέρω με άλλο τρόπο. Γιατί, αύριο, όλοι αυτοί που σήμερα αλληλοστεναχωρήθηκαν, πάλι ΜΑΖΙ θα είναι...Τόσο απλά...Τα έχω περάσει και εγώ και σας νιώθω, αλλά, παράλληλα, ξέρω...

ΓΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Παππάς, Ρουμελιώτης, Ρόντος 5, Αρσενόπουλος 5, Τοπάλλι 5, Μαλάμος 1, Τσεχαγιάς, Κόσυβας, Σχοινοχωρίτης 2, Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Βαρδάκας 1, Κουτρουμπής 3, Μανασάκης. 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΑΣ : Πάντος 6, Κάκκας 1, Τρίγγος , Χ.Παπαγιαννόπουλος 1, Γουβής, Παπαδημητρόπουλος , Ανδριόπουλος, Σμυρνιώτης 1, Κολλύρης 5, Τόμοβιτς 2, Αγγελακόπουλος, Μπεκιάρης, Γεωργίου 6, Α. Παπαγιαννόπουλος 1, Ρουσσόπουλος 2, Ευθυμίου.

No comments