Θέλει να κλείσει τη σεζόν με καλή εικόνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλει να κλείσει τη σεζόν με καλή εικόνα


Τον Άρη Νίκαιας υποδέχεται σήμερα στις 19:00 η ΑΕΚ, για την 14η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier, φιλοδοξώντας να κλείσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με νίκη ενώ οι  φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αποφύγουν τα πλέϊ άουτ. 

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» απαρτίζεται από τους: Άντζελιτς, Αραμπατζή, Μπριάτκα, Μπουκοβίνα, Καλόμοιρο, Μόγια, Πλάθα, Κοτσιώνη, Δικαιούλια, Τζηρά, Παπαδιονυσίου, Βασιλείου, Ηλιόπουλο, Ζαρίκο, Νικολαΐδη, Στάθη.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ο τελευταίος αγώνας μιας περίεργης χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό να τη κλείσουμε με μια καλή εικόνα. Οφείλουμε να δείξουμε σοβαρότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και Άρης Νίκαιας έχουν τεθεί αντιμέτωποι 13 φορές, 6 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 7 με γηπεδούχο τον Άρη. Η ΑΕΚ μετράει το απόλυτο των νικών, «13×13», ενώ στα γκολ έχει σημειώσει 436 τέρματα (198 εντός έδρας), και έχει δεχθεί 328 (126 εντός έδρας).


No comments