Θέλουν την νίκη, περνούν με ( νέα ) ισοπαλία, αγωνία παντού... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλουν την νίκη, περνούν με ( νέα ) ισοπαλία, αγωνία παντού...


Στον πρώτο γύρο στο Αργος, Διομήδης και Δούκας είχαν έλθει ισόπαλοι 29-29. Απόψε ;

Το μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στο '' Δαϊς '' , με γηπεδούχο τον Δούκα και φιλοξενούμενο τον Διομήδη, θα αρχίσει στις 7.15 μ.μ. ( με διαιτητές τους πολύπειρους Τζαφερόπουλο-Πατιό  ) και θα μεταδοθεί απευθείας από την ERTFLIX.

Με ισοπαλία περνούν και οι δύο στα πλέϊ οφ, αλλιώς αν υπάρχει νικητής, περνά αυτός και μένει έξω ο ηττημένος αλλά επωφελείται ο Ιωνικός Ν.Φ. που κερδίζει θέση στα πλέϊ οφ.

Εφόσον περάσει και ο Ιωνικός Ν.Φ. , ο Ολυμπιακός θα έχει 2 πόντους λιγότερους στα πλέϊ οφ ενώ αν αποκλεισθεί ο Ιωνικός Ν.Φ. , οι Πειραιώτες θα έχουν τους ίδιους πόντους με την ΑΕΚ.

Απαραίτητη, βεβαίως, προϋπόθεση για αυτά είναι να κερδίσει ο Ιωνικός Ν.Φ. στο γήπεδο του την Σαλαμίνα.

Για το ματς Δούκας-Διομήδης, νοιάζονται λοιπόν 6 ομάδες..

Ισως, ένας από τους σπουδαιότερους αγώνες της σεζόν...

Ο αρχηγός του Δούκα Κώστας Ντούνης είπε για το παιχνίδι με τον Διομήδη: '' Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, μας περιμένει ένας αγώνας – τελικός όπου το αποτέλεσμα του θα κρίνει και το ποια ομάδα θα βρεθεί στα πλέϊ οφ. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε από την πρώτη μέρα σκληρά και μεθοδικά και αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με την ίδια σοβαρότητα. Είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας χαρίσει και την επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς και θέλουμε στο πλευρό μας και τους φίλους του ΑΣΕΔ για να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα ''.

Ο αρχηγός του Διομήδη Χάρης Μάλλιος, επισημαίνει : 

'' Παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς με αποκλειστικό μας στόχο τη νίκη που θα μας οδηγήσει στα playoff του πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε με ηρεμία και απόλυτη σωματική και πνευματική συγκέντρωση.  Θεωρώ ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο βαθμό ετοιμότητας που απαιτεί ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και θα το δείξει μέσα στο γήπεδο ''.

Το αποψινό πρόγραμμα : 

Handball Premier (14η αγωνιστική)

Έδεσσας 18:00, Αερωπός ManDynamic- Ζαφειράκης Νάουσας

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ

(Μπέτμαν- Κινατζίδης, Κατσίκης)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Bianco Monte Δράμα 1986

(Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης)

Ιωνικού 19:00, Ιωνικός Affidea- ΗC Σαλαμίνα

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

Δαϊς 19:15, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (ΕΡΤFLIX)

(Τζαφερόπουλος- Πατιός, Τσάκωνας)

No comments