Αξιζαν και οι δύο την νίκη, την πήρε η πιο αποτελεσματική Προσοτσάνη από τα Γιαννιτσά σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αξιζαν και οι δύο την νίκη, την πήρε η πιο αποτελεσματική Προσοτσάνη από τα Γιαννιτσά σε ένα σπουδαίο παιχνίδι !

 



Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Προσοτσάνη, ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, δύο ομάδες με πολύ καλές σχέσεις και αλληλοσεβασμό, οι οποίες έδωσαν καλό αγώνα και πάσχισαν με πείσμα και ενέργεια έως το τέλος για την νίκη σε μία κρίσιμη αναμέτρηση στο ξεκίνημα των πλέϊ  άουτ της Α1 Γυναικών, ωστόσο, ήταν εντέλει η Προσοτσάνη που επικράτησε, με 31-29. 

Σε τέτοιους αγώνες αξίζουν μπράβο σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες, ας μπούμε στη θέση τους να σκεφθούμε το βάρος διαχείρισης ψυχολογικής πίεσης, αυτό και μόνο αρκεί.

Το ματς είχε εναλλαγές στο σκορ, ωστόσο, στο 55΄ ήταν ισόπαλο με 28-28.

Με τέρματα από τις Λαζαρίδου, Τσιαμουρά ( πέναλτυ ), Σπυρίδου, η Προσοτσάνη ξέφυγε με 31-28, οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 31-29, αλλά, αν και είχαν παίκτρια παραπάνω στο τελευταίο λεπτό, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν με επιτυχία, το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στόχευαν, παρά την αγωνιστικότητα και τις φιλότιμες προσπάθειες τους, με την αρχηγό τους Αναστασίου να '' πονοκεφαλιάζει '' ιδιαίτερα τον αντίπαλο προπονητή Πέτρο Δρανόβαλη με το πάθος και τις εμπνεύσεις της.

Η Τσιαμουρά είχε το απόλυτο με 10 γκολ από 10 πέναλτυ, καθώς, δεν αστόχησε ούτε σε μία από τις ποινές που εκτέλεσε. 

Οι  ιθύνοντες της Προσοτσάνης ευχαρίστησαν για τη συμπαράσταση το κοινό τους ενώ ο Π.Δρανόβαλης σχολίασε στο greekhandball.com : '' Υπήρχε άγχος και από τις δύο μεριές, αλλά, εμείς παρουσιάσαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία. Ολα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Γιαννιτσά, είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Επρεπε να κερδίσουμε εμείς ή να χάσουν τα Γιαννιτσά, για να έχουμε ελπίδες. Εντέλει, κερδίσαμε εμείς...''. 

Από τα Γιαννιτσά, η αθλήτρια Ιωάννα Πλιόγκα, από τις καλύτερες της ομάδας της στη συνάντηση, μας έκανε την εξής δήλωση : '' Συγχαρητήρια στην ομάδα της Προσοτσάνης για την νίκη της. Ηταν ένα ματς που η ομάδα με τα λιγότερα λάθη, θα κέρδιζε. Το ψυχολογικό βάρος ήταν τεράστιο και για τις δύο ομάδες. Η Προσοτσάνη είχε το αβαντάζ της έδρας, παρόλα αυτά, εμείς κοιτάμε τη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό  ''.

Τα πεντάλεπτα :  3-1, 8-5, 9-10, 11-13, 13-15, 18-17 ( ημίχρονο ), 21-19, 24-21, 26-24, 27-27, 28-28, 31-29.  

Διαιτητές : Βαγγελτζίκης-Τορνικίδης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ : Κατσιγιάννη, Τόλιου, Λαζαρίδου 3, Τσιόκα, Μελαδίνη, Τσιαμουρά 10, Νούση 4, Σπυρίδου 3, Ιωαννίδου, Ζάμπα 2, Σεβδίλη 5, Δικμάνη 4, Τσαλκίδου, Δουλκερίδου, Καστάρη, Γόρδη. 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : Πυριτίδου, Πατσάνη 6, Παπαδοπούλου, Πιπιλακίδου 6, Πλιόγκα 6, Ιωαννίδου 2,  Μαντζίρη, Πέγιου, Τρελοπούλου, Αναστασίου 5, Χειμώνα , Τομίδου 4, Αϊβαζίδου, Καλφοπούλου, Καραφύλλια. 

No comments