Κανδύλας: «Αντιδράσαμε πολύ καλά, παλέψαμε μέχρι τέλους - Έχουμε δρόμο ακόμα, γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανδύλας: «Αντιδράσαμε πολύ καλά, παλέψαμε μέχρι τέλους - Έχουμε δρόμο ακόμα, γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη»

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε πολύ καλά, μετά από την ήττα απέναντι στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, στο αποψινό (15/12) ματς κόντρα στην ΑΕΚ (26-26), τόνισε ο αθλητής των Πειραιωτών, Πέτρος Κανδύλας, μιλώντας στο greekhandball.com. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να κάνουν λάθη στο παιχνίδι τους, υπογράμμισε.

Aνέφερε: «Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά, σε σχέση με το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. Ήταν μια κακή παρένθεση. Απόψε παλέψαμε μέχρι τέλους μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν τόσο καλά στοιχεία, όσο και κακά. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα τρωτά σημεία μας στην συνέχεια του Πρωταθλήματος. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Για εμάς ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς, έπρεπε να το διαχειριστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ήταν όλοι αξιέπαινοι.

Βρισκόμασταν με 5 γκολ μπροστά στο σκορ (11-16) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως η ΑΕΚ δεν θα άφηνε το ματς να ξεφύγει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά. Κάναμε κάποια λάθη, όπως και στο ματς στον Ρέντη, στην 5-1 με τον Ουγκάλντε, ο οποίος είναι μία πάρα πολύ καλή λύση για την ΑΕΚ. Δείξαμε, όμως, ότι παρ' όλο που μας ισοφάρισαν και προηγήθηκαν, το παλέψαμε μέχρι τέλους. Έχουμε δρόμο ακόμα, γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη, που δίνουν στην ΑΕΚ το εύκολο γκολ. Θεωρώ ότι στην 6-0 στημένη άμυνα έχουμε προβάδισμα».

No comments