Ουγκάλντε: «Η ισοπαλία είναι σαν να χάσαμε - Παλέψαμε μέχρι τέλους - Ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ουγκάλντε: «Η ισοπαλία είναι σαν να χάσαμε - Παλέψαμε μέχρι τέλους - Ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση»

Ο Κριστιάν Ουγκάλντε σημείωσε 10 γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό (26-26) και ήταν ο πολυτιμότερος αθλητής της ΑΕΚ. 

Ο ίδιος δήλωσε στο aek.gr: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά ήμασταν ειλικρινά πολύ κακοί στην επίθεση. Κάναμε πολλά-πολλά λάθη και φάγαμε έτσι γκολ από αντεπιθέσεις. Δεν είναι εύκολο. Επιστρέψαμε ενώ ήμασταν πίσω με 4-5 γκολ, αλλά το πρόβλημα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Και αυτό μας στοίχισε. Όπως είπα και πριν, παλέψαμε μέχρι τέλους, το πιστέψαμε όμως παίρνουμε μόνο ένα πόντο. Αν και αξίζαμε δύο πόντους. Αυτή η ισοπαλία είναι σαν να χάσαμε».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, σχολίασε: «Για εμένα ήταν η πρώτη φορά που έζησα τέτοιο ματς με κόσμο. Περίμενα αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία, γιατί ξέρω για την… τρέλα που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ. Σού δίνουν πάντα παραπάνω έναυσμα για την νίκη».

Ανέφερε, ακόμα: «Ειλικρινά, συγγνώμη που δεν φέραμε την νίκη απόψε. Ξέρω πως ο κόσμος θέλει να νικάμε πάντα τον Ολυμπιακό, όπως και εγώ τους μεγάλους μας αντιπάλους. Και πάλι συγγνώμη, αλλά θα επιστρέψουμε».

No comments