Φτερούγισαν με υποσχέσεις τα Αετόπουλα του Μπαλωμένου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φτερούγισαν με υποσχέσεις τα Αετόπουλα του Μπαλωμένου !







Πλούσιοι από αγωνιστικές εμπειρίες επέστρεψαν στην Ελλάδα, οι παίδες του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ.

Οι αθλητές του Σπύρου Μπαλωμένου ταξίδεψαν στη Σερβία, όπου αγωνίστηκαν στο μεγάλο τουρνουά "Novogodisnji" που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Βελιγράδι, υπό την αιγίδα της Σερβικής Ομοσπονδίας. Με αθλητές του 2006-2007, αγωνίστηκαν στην ηλικιακή κατηγορία με γεννηθέντες το 2005, κατακτώντας την 6η θέση ανάμεσα σε 12 ομάδες.

Τα αποτελέσματα στο τουρνουά:

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΕΚ 18-11
ARILJE - AEK 13-23
AEK - VOZDOVAC 16-15
AEK - NOVI BEOGRAD 18-21

Παράλληλα δόθηκαν ακόμα δυο παιχνίδια εκτός τουρνουά, με την ΑΕΚ να γνωρίζει την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και να έρχεται ισόπαλη με τη μικτή ομάδα του Βελιγραδίου.

Στο δρόμο της επιστροφής, η ΑΕΚ πραγματοποίησε στάση στη Βέροια, για να ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα του Φέρωνα, κατακτώντας τη νίκη με σκορ 28-35, σε ένα όμορφο παιχνίδι με διαιτητή τον διεθνή Μιχάλη Τζαφερόπουλο.

Ο Σπύρος Μπαλωμένος δήλωσε : «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά αυτό το ταξίδι και αυτό το τουρνουά. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους που έχουν αθλητές 1 χρόνο μεγαλύτερους ηλικιακά. Η οποιαδήποτε επαφή και αγωνιστική δράση σε τουρνουά με τέτοιες δυσκολίες είναι διδακτική και προσδίδει ποιότητα στην ομάδα και την κάνει πιο ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι όλη αυτή η γνώση που αποκόμισαν δίνει αυτοπεποίθηση και είναι χρήσιμη για τη συνέχεια. Θέλουμε τέτοια τουρνουά, καθώς δίνεται κίνητρο στους αθλητές και γνωρίζουν πόση δουλειά χρειάζεται για να είναι στο υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να έχουμε επαφή με δυνατούς αντιπάλους και όσο το δυνατόν περισσότερες φορές, καθώς το feedback που λαμβάνουν τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό».

No comments