'' Αμυνα και γκολκίπερ μας έδωσαν την νίκη, ελπίδες στην Ευρώπη...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Αμυνα και γκολκίπερ μας έδωσαν την νίκη, ελπίδες στην Ευρώπη...''


 Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην  Δράμα με 20-23, μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Γούσιος, στο acpaok.gr : 

«Σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Στηριχθήκαμε για άλλη μία φορά στην πολύ καλή άμυνα σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μία φορά των τερματοφυλάκων μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, καθώς έχουμε μία περίοδο με πέντε αγώνες σε 14 μέρες. Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας».

Για την κλήρωση απέναντι στην CS Minaur Baia Mare ( τέταρτη στο ρουμανικό πρωτάθλημα ), για τους «16» του EHF European Cup, σχολίασε :  

«Σίγουρα είναι μία δυνατή ομάδα, είναι στις ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε πριν την κλήρωση, ούτε όμως και σε αυτές που θα θέλαμε. Είναι μία καλή ομάδα, η οποία τερματίζει σταθερά στις πρώτες θέσεις του ρουμανικού πρωταθλήματος. Το σκάουτινγκ για εμάς θα είναι εύκολο, αφού θα βρούμε τα παιχνίδια της τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με την Χαποέλ Ασντόντ. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύω ότι αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης». 

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένοι, βάση του επίσημου προγράμματος της EHF, στις 12/13 Φεβρουαρίου, με τους επαναληπτικούς να παίζονται μία εβδομάδα αργότερα.



No comments