Νίκη-χρυσάφι για τον Ιωνικό Ν.Φ. απέναντι στον Αρη (πάλι ) στη Νίκαια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη-χρυσάφι για τον Ιωνικό Ν.Φ. απέναντι στον Αρη (πάλι ) στη Νίκαια

 













Νίκη σημαντική, που κάτω από προϋποθέσεις και με συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική δεν αποκλείεται να αποδειχθεί πολύτιμη και να τον στείλει στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος, πέτυχε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στον γηπεδούχο Αρη Νίκαιας με 25-19.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες που ο Ιωνικός Ν.Φ. φεύγει νικητής από το '' Μάνος Λοϊζος '', καθώς εκεί είχε επικρατήσει και του Ολυμπιακού.

Από  την αρχή, ο φορμαρισμένος Ιωνικός Ν.Φ. προηγείτο στο σκορ και στο τελευταίο τέταρτο εδραίωσε την υπεροχή του απέναντι στον πάντα σκληροτράχηλο Αρη Νίκαιας, από τον οποίο έλειψαν ο Ζιβούλοβιτς και ο Ταουσάνης. 

Λιόλιος και Χαντέλης πέτυχαν 15 από τα 25 γκολ του Ιωνικού Ν.Φ. ενώ ο Δ.Μελετάκος σήκωσε το βάρος για τον Αρη Νίκαιας με 7 τέρματα στο ενεργητικό του.   

Τα πεντάλεπτα : 2-2, 3-5, 4-7, 6-8, 8-10, 10-12 ( ημίχρονο ), 13-15, 15-17, 15-18, 16-21, 17-22, 19-25.

Διαιτητές : Παπαματθαίου-Χρηστίδη.

ΑΡΗΣ Ν. : Τζανακάκης, Ασβεστάς,  Κοκκοράκης , Βλάχος 5, Γ. Μελετάκος , Θ.Αλωπούδης, Δ. Μελετάκος 7 ,Τζάνος, Μάργαρης, Χουρσουντιάν 3, Ακερμανίδης 1, Τόμσον,  Γραμματικόπουλος, Τζουβάρας , Τσανίνος , Τσαμούρης 3.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: Σ.Αϊβαλιώτης 1, Κιουρτζίδης, Αργυράκης, Παπαδόπουλος, Ζαχάρης,  Συγγάρης , Βασιλείου-Τσάφος 1, Χαντέλης 6, Μπούτος 3, Καραμασιώτης, Μαντζόπουλος, Χελιώτης, Λιόλιος 9, Χάλαρης 3, Μπαλάσκας 2, Λόλας

No comments