Ετοιμη για την δοκιμασία ανατροπής η Δράμα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη για την δοκιμασία ανατροπής η Δράμα !


Η μεγάλη ημέρα ενός ακόμη ευρωπαϊκού αγώνα έφτασε για τον Bianco Monte Δράμα 1986, καθώς η Δραμινή ομάδα αγωνίζεται σήμερα Σάββατο, στις 14.00 ώρα Ελλάδος, έκτος έδρας με την HC Victor, με στόχο την πρόκριση στους 16 του EHF European Cup. 

Μετά τις 2 προκρίσεις, οι οποίες γέμισαν με χαρά την φίλαθλη κοινωνία της Δράμας, αλλά και όλους τους φίλους του χάντμπολ στην Ελλάδα, οι Δραμινοί, έχουν μια ακόμη δύσκολη αποστολή, καθώς θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Σε δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Βαλαβάνης ανέφερε: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντι στη HC Victor. Η εικόνα που μας έχουν δώσει στο τεχνικό επιτελείο οι παίχτες, τόσο στις προπονήσεις στην Ελλάδα όσο και στη Ρωσία, είναι πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φτάσουμε στον στόχο μας. Τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια μάς γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια, καθώς εκπροσωπούμε τον Ελληνικό, αλλά και τον Δραμινό αθλητισμό, έξω από τα σύνορα της χώρας. Όμως από αυτό το γεγονός απορρέουν και ευθύνες. Και για αυτό, ανεξάρτητα από το τι θα έχει γίνει στο τέλος, να είναι όλοι βέβαιοι πως τα παιδιά θα δώσουν και τη ψυχή τους μέσα στο γήπεδο».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live streaming https://youtu.be/NFBDHCow1wM

No comments