Υπάρχει, ακόμα, μεράκι και ενδιαφέρον για τα παιδιά και μπράβο.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπάρχει, ακόμα, μεράκι και ενδιαφέρον για τα παιδιά και μπράβο....

 











Πραγματοποιήθηκε στο Αργος προπόνηση και τα τεστ των  κλιμακίων παίδων και παμπαίδων Α΄ ( επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και στο Ναύπλιο), για τους αθλητές της ανατολικής πλευράς των ομάδων της Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου, υπό τις οδηγίες  του  υπεύθυνου  τεχνικού  συμβούλου  της ΕΑΠ/ΟΧΕ  κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλου.

Λόγω των  χιλιομετρικών αποστάσεων μεταξύ των πόλεων της Πελοποννήσου, το άλλο προπονητικό κέντρο της Τ.Ε.Χ. Π.  βρίσκεται στην δυτική Πελοπόννησο με έδρα την Πάτρα, όπου ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις προπονήσεις,  για τους παίδες και κορασίδες όπως και για τους παμπαίδες και παγκορασίδες Α΄.

Όλα τα παιδιά στην προπόνηση του Άργους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ιδιαίτερα στα τεστ, τα οποία έγιναν παρουσία των προπονητών τους, κ. Αντώνη Δάσκαλο (Διομήδη Άργους) και κ. Γεώργιο  Βλασερό (Πολυνίκη Ναυπλίου) οι οποίοι μάλιστα μαζί με τους ιθύνοντες του Διομήδη Άργους κ. Γεωργία Παπαδημητρίου και κ. Απόστολο Ορφανό  ( οι δυό τους εικονίζονται ανωτέρω, σε φωτογραφία ) βοήθησαν σημαντικά στην διεξαγωγή τους. 

Η ΕΑΠ/ΟΧΕ και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Γιάννης Παπαγιαννόπουλος τους ευχαριστούν για την βοήθεια που του πρόσφεραν.

No comments