Αριστο ( τέλεια ) νίκη του Κιλκίς, ''ξέφυγε'' από το στόμα των Κυκλώπων... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αριστο ( τέλεια ) νίκη του Κιλκίς, ''ξέφυγε'' από το στόμα των Κυκλώπων...

 









Με γκολ του Αριστοτέλη Φαχουρίδη ( που μαζί με τον μικρότερο αδελφό του Στέλιο έπαιξαν και για τον τζούνιορ της οικογένειας, Πάνο, που λείπει λόγω σοβαρού τραυματισμού, αλλά, πήρε μία χαρά... ) 5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο ΓΑΣ Κιλκίς κέρδισε στην Αλεξανδρούπολη τους Κύκλωπες με 29-28, σε συνάντηση για την Α2 Εθνική.
Το Κιλκίς μένει αήττητο, όμως, οι Κύκλωπες, σε ένα ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα ματς,  υποχρεώθηκαν στην πρώτη ήττα τους μετά από 2 διαδοχικές νίκες.   
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με το Κιλκίς να προσπαθεί να ξεφύγει στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και τους Κύκλωπες να μπαίνουν στην ίδια διαδικασία στην επανάληψη, αλλά, όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στην εκπνοή.
Σημαντική νίκη για το Κιλκίς, αξιοπρόσεκτη ασφαλώς και η παρουσία των Κυκλώπων που είναι πάντα απειλητικοί και έτοιμοι να κάνουν ζημιά σε κάθε ομάδα στην κατηγορία.
Μετά από ενάμιση χρόνο δίχως ενεργό δράση, όλες οι ομάδες θα έχουν σκαμπανεβάσματα ( αγωνιστικά και ψυχολογικά ), χρειάζονται χρόνο και υπομονή, πάνω από όλα με την ελπίδα ότι η αποχή δεν θα φέρει ( άλλους ) τραυματισμούς.

Τα πεντάλεπτα : 2-3, 4-5, 5-7, 8-11, 10-12, 13-13 ( ημίχρονο ), 16-14, 17-16, 22-20, 23-23, 27-25, 28-29.

Διαιτητές : Μπέτμαν-Ουζούνης

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :   Μπουλταδάκης 7, Χαραλαμπίδης 4, Β.Καραβασίλης, Γκαράς 6, Νικολαϊδης, Τουλιόπουλος, Μαμούρης, Ανδρεαδάκης, Δ.Καραβασίλης,  Πλώτας, Οικονόμου, Κωστόπουλος, Λαϊλασίδης, Μπασδάνης, Ναβροζίδης 6, Πιστόλας 5. 

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : Κόβλακας, Γρηγοριάδης 6, Δημάκης 1, Καρβουνίδης 2, Σ.Φαχουρίδης 2, Ιλερης, Γιαβασίδης 1, Α.Φαχουρίδης 5, Τοκατσόγλου 8, Βαφειάδης, Χ.Μαυρόπουλος, Α.Μαυρόπουλος 1, Κυπραίος 3.  

No comments