Επιστροφή του κόουτς στη χώρα που του φέρνει γούρι, με Μόγια η ΑΕΚ πετά για Ζυρίχη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή του κόουτς στη χώρα που του φέρνει γούρι, με Μόγια η ΑΕΚ πετά για Ζυρίχη

 



Στον αγώνα με την Σαφχάουζεν στην Ελβετία, είναι πλέον όλη η προσοχή και η ενέργεια της ΑΕΚ, μετά και από την νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ. στο ΟΑΚΑ.

Οι νεαροί Κοτσιώνης, Δικαιούλιας, Στάθης αλλά και οι Ζαρίκος-Μπετζιλαλί που είχαν περιορισμένη παρουσία έως τώρα, πήραν χρόνο συμμετοχής σε ένα ματς από το οποίο έλειψαν από την ΑΕΚ οι Λέμος, Κεδέρης, Μυλωνάς, Ουγκάλντε, αλλά, επέστρεψε ο Μόγια.

'' Αν και υπήρχε κούραση καθώς είμαστε στο μέσο της προετοιμασίας για το ματς  με την Σαφχάουζεν, , τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και πειθαρχία, έδειξαν καλή εικόνα, ευχάριστη η παρουσία των μικρότερων σε ηλικία παικτών μας, σε ένα ματς όπου ρίξαμε τον ρυθμό, από ένα σημείο και έπειτα, ωστόσο, τα ζητούμενα καλύφθηκαν '' είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στο greekhandball.com  

Η ΑΕΚ προπονήθηκε σήμερα και θα πετάξει αύριο Δευτέρα στις 8.20 π.μ. για την Ζυρίχη, από όπου θα μετακινηθεί ( μετά από επίσκεψη στο Κλαμπ της Ορίτζιναλ στην ελβετική πόλη ) στο γειτονικό Σαφχάουζεν, την πανέμορφη πόλη των καταρρακτών.

Η Ελβετία φέρνει γούρι, πάντως, στον προπονητή της ΑΕΚ...

Πριν από 9 χρόνια, με τον  Διομήδη, απέκλεισε την Κρίενζ στον προημιτελικό ενώ στον τελικό πανηγύρισε την νίκη και το τρόπαιο στον τελικό με την Βάκερ Τουν. 

Η 16άδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Σαφχάουζεν,  αποτελείται από τους : Μπουκοβίνα, Αντζελιτς, Αραμπατζή, Τζηρά, Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Καλόμοιρο ( MVP στο ματς με τον Ιωνικό Ν.Φ. ) , Μπεριά, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Μόγια, Ηλιόπουλο, Δικαιούλια, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Μπετζιλαλί.

Νέο πρόσωπο, δηλαδή, σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία, ο Μόγια ο οποίος επιστρέφει.

'' Εχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Σαφχάουζεν, που αξιολογούνται ως απολύτως κρίσιμα για την πρόκριση και θα καθορίσουν την τετράδα '' μας είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος προσέθεσε : '' Κυνηγάμε το αποτέλεσμα, καθώς, με 2 πόντους σε αυτούς τους αγώνες είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης και με κάτι παραπάνω, θα έχουμε και καλό πλασσάρισμα. Πάμε με καλή αύρα, με ενέργεια, γνωρίζουμε τον αντίπαλο και όλα κυλούν ήρεμα και επαγγελματικά, δικαιωματικά δε, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια ''.   

No comments