Προπονήσεις για τα κλιμάκια Εθνικών ομάδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπονήσεις για τα κλιμάκια Εθνικών ομάδων


Σε εξέλιξη είναι ο προγραμματισμός των Εθνικών ομάδων με τα καμπ προετοιμασίας των κλιμακίων. Μετά την προπόνηση του Νοτίου Κλιμακίου της Εθνικής Γυναικών υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Παναγιώτη Μεσσήνη, ακολούθησαν το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου προπονήσεις του Νοτίου κλιμακίου της Εθνικής Εφήβων στο κλειστό "Μάνος Λοίζος" της Νίκαιας υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Πηλαλίδη, ενώ έγινε και προπόνηση τερματοφυλάκων από τον τεχνικό σύμβουλο Μπάμπη Προδρομίδη.

Στην προπόνηση πήραν μέρος οι παρακάτω αθλητές: Κουτουλογένης, Προκοπίου, Βαμβακάρης, Τσορτέκης, Ρούσσος (Ολυμπιακός), Χατσατουριάν, Παναγιώτου, Μπατής, Κολεζάκης (ΑΣΕ Δούκα), Παπαδόπουλος, Καλύβας, Βαρδαξόπουλος, Χατζηπαυλής (ΑΕΚ), Μαλουσή, Παπανικολάου, Καρυτινός (Ιωνικός ΝΦ), Αλωπούδης, Ρασπίτσος (Άρης Ν.), Χήνος (Βριλήσσια), Κωστούλας (Διομήδης), Κακαβελάκης (Ασπίδα Αγ. Αναργύρων).

Στην προπόνηση των γυναικών παρούσες ήταν οι: Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Ανδρίτσου, Ντιμτσούδη, Μανιά, Στουγιαννίδου, Κολλύρη, Μακρή, Κοτρώτσιου, Χαριτίδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Νούσια (Αθηναϊκός).

Η προσπάθεια που θα γίνει από την Επιτροπή Εθνικών ομάδων και τα τεχνικά επιτελεία είναι παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του Covid-19 να συνεχιστούν τα καμπ και τον μήνα Δεκέμβριο.

No comments