Πέταξε στη νίκη ο Πήγασος, υπέταξε τον Δία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταξε στη νίκη ο Πήγασος, υπέταξε τον Δία

 


Με τον Πολίτη και τον Δρέλλα να σκοράρουν από 9 τέρματα και μαζί με τον Αναγνώστη ( 7 γκολ ) να σημειώνουν 25 από τα 33 τέρματα της ομάδας τους, ο Πήγασος Κυψέλης επιβλήθηκε εντός έδρας του Δία Μοσχάτου-Ταύρου που κάνει φιλότιμη προσπάθεια να αναπτύξει το χάντμπολ στην περιοχή του.

Ο Πήγασος ήταν καλύτερος και έφθασε, με σοβαρότητα και καλή απόδοση, στην επιτυχία.  

Τα πεντάλεπτα : 2-1, 4-1, 6-3, 9-3, 12-6, 15-8 ( ημίχρονο ), 19-8, 21-10, 24-13, 28-14, 30-15, 33-17. 

Διαιτητές : Κ.Γερουλάνος-Λεφάκης

Στο 10΄  τραυματίσθηκε στο μάτι και αποχώρησε από το παιχνίδι ο Σκλαβούνος του Πήγασου Κυψέλης. 

Ο αθλητής, όπως πληροφορηθήκαμε, οδηγήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο που εφημέρευε και εκεί θα αντιμετωπισθεί επαρκώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ( είναι καλά, ας μην υπάρχει ανησυχία ), μόλις πέσει η πίεση που παρουσιάζει στο μάτι ενώ αύριο θα επισκεφθεί οφθαλμολογικό κέντρο, ώστε να υπάρξει μετά τις πρώτες βοήθειες, εξειδικευμένη διαχείριση.

Να είναι σιδερένιος, καθώς, πάνω από όλα είναι η ΥΓΕΙΑ.  

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ : Φωτόπουλος, Σγαρδέλης 1, Αναγνώστης 7, Δρέλλας 9, Θ.Βασιλείου 3, Νεοχωρίτης, Ε.Βασιλείου, Παχάκης, Σάρδης, Σκλαβούνος, Παπαγιαννόπουλος 1, Βασάλος 1, Κωνσταντινίδης 2, Πολίτης 9.

ΔΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ :  Κουρής, Σκαβάρας 3, Χήνος 6, Σ.Χαραλαμπίδης 1, Χ.Χαραλαμπίδης, Κωνσταντινίδης 2, Ξενάκης, Κολοκυθάς, Αποστολόπουλος 4, Παρούσης, Φυτόπουλος, Κοτσικάρης, Πούλιος 1.  


No comments