Για τρίτη φορά στο χειρουργείο με χιαστό, η Χρυσή Τροχίδου.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για τρίτη φορά στο χειρουργείο με χιαστό, η Χρυσή Τροχίδου....

 


Για τρίτη φορά  θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για επέμβαση χιαστών συνδέσμων η εξτρέμ της Πυλαίας Χρυσή Τροχίδου, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα της ομάδας της με την Νέα Ιωνία, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η 23χρονη αθλήτρια υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, με σαφή αποτελέσματα και πλέον μεθοδεύονται οι διαδικασίες για το χειρουργίο που θα χρειασθεί ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά.

Συγκινητικό είναι το γεγονός ότι η Χρυσή, αν και η ίδια ήταν βέβαιη από την πρώτη στιγμή για την σοβαρότητα του τραυματισμού της, αντιμετώπισε με σθένος την κακοτυχία της και μάλιστα στον πάγκο, έλεγε ότι στεναχωριέται πρώτα για την ομάδα της ( επειδή δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την Πυλαία στη συνέχεια του αγώνα με την Νέα Ιωνία  ) και αφήνει σε δεύτερη μοίρα αυτό που της συνέβη, για τον εαυτό της.

Ευχόμαστε στην Χρυσή να το ξεπεράσει και αυτό, με το θάρρος, την αποφασιστικότητα και την δυνατή προσωπικότητα της και να γυρίσει γερή και ανταγωνιστική στα γήπεδα.

Μακάρι μάλιστα να μην έχει και άλλο πρόβλημα η Πυλαία ( και κυρίως το ίδιο το παιδί ), με την Τσιγαρίδα η οποία σε τυχαίο περιστατικό, πατώντας μία μπάλλα στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης, χτύπησε στο γόνατο και θα χρειασθεί να κάνει και δεύτερη μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει πάθει, γιατί υπάρχει ανησυχία.      

No comments