Ενέργειες προώθησης του χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενέργειες προώθησης του χάντμπολ

 H ΟΧΕ διοργανώνει αναπτυξιακό event με τίτλο «Παίζω Χάντμπολ και στηρίζω την Εθνική μας ομάδα» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 13:30-15:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου "Δύο Αοράκια".

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα  γνωρίσουν το άθλημα του χάντμπολ από τους τεχνικούς συμβούλους της Ομοσπονδίας και στην συνέχεια θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους δωρεάν τον αγώνα Ελλάδα- Τουρκία που θα αρχίσει στις 17:00.

Η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις εταιρείες Χαλκιαδάκη Α.Ε., Dole και Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική "Σταματάκης" θα προσφέρει φαγητό και αναμνηστικά στους συμμετέχοντες, ενώ όσα παιδιά πάρουν μέρος στο event, θα μοιραστούν δώρα από το πρόγραμμα Be Active.

 Επίσης, στο πλαίσιο της γνωριμίας με το άθλημα της χειροσφαίρισης, «παίζοντας – μαθαίνοντας», συνεργάτες της ΟΧΕ επισκέφθηκαν το 12ο Δημοτικό Ηρακλείου και το Δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου, για να έρθουν σε επαφή οι μαθητές και οι μαθήτριες με το  άθλημα.

Την παρουσίαση του προγράμματος στα δύο σχολεία πραγματοποίησαν, ο Γιώργος Κρανάκης και ο Γκι Πετιζιράρ  σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου.

 

No comments