Με τετράδα που έκανε την διαφορά, το Καματερό έφθασε στη νίκη με τον μαχητικό Κορυδαλλό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τετράδα που έκανε την διαφορά, το Καματερό έφθασε στη νίκη με τον μαχητικό Κορυδαλλό

 









Το Καματερό σημείωσε εκτός έδρας επιτυχία σε βάρος του ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, για την Α1 Γυναικών, με 33-21.

Καραμάνου, Καζάκη και οι δύο εξαδέλφες Βασιλείου ( Αναστασία και Μιχαέλα ) πρωταγωνίστησαν στην νίκη των φιλοξενουμένων. 

'' Ηταν ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, αλλά, ο καθένας έδωσε το καλύτερο που μπορούσε και έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι '' είπε στο greekhandball.com  o Mενέλαος Δανήλος, προπονητής του Καματερού.

Μάλιστα, ο κ.Δανήλος προσέθεσε στις τοποθετήσεις του : 

'' Καταφέραμε από την προηγούμενη αγωνιστική να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε για την παραμονή και επόμενο μέλημα μας είναι να μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος, έστω και αν γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες με ξένες αθλήτριες και επαγγελματίες Ελληνίδες, αλλά, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή στην κατηγορία ''.

Η Ισπανίδα Σουάρες έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, όπως και όλες οι αθλήτριες της ομάδας του Κορυδαλλού σε μία, ακόμα, μαχητική και αξιοπρεπή εμφάνιση που πραγματοποίησαν..

Τα πεντάλεπτα :3-3, 4-6, 4-8, 6-11, 10-15, 12-16 ( ημίχρονο ),12-22, 15-26, 16-27, 18-29, 20-30, 21-33.

Διαιτητές : Χαραλαμπίδης-Ζήσης.

ΑΟΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : Σουάρες 3, Ν.Μαυρογεώργη 1, Καραγιάννη 1, Σίτογλου 1, Μπλάας, Δ.Μαυρογεώργη,  Ζ.Μαυρογεώργη 1, Α.Σαββαλάκη 1, Μανδά 6, Δ.Σαββαλάκη 3, Μανιά 1, Ταβλαρίδη 3, Β.Παρέσογλου, Δ.Παρέσογλου.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ : Καντζούρα, Μ.Βασιλείου, Παπαδοπούλου 2, Δαμάσκου 3, Καζάκη 4, Καραμάνου 6, Χριστοπούλου, Χατζηαργυρού, Αλιφέρη 2, Α.Βασιλείου 8, Σπυροπούλου 2, Ρούσσου 5, Γκορτσοπούλου 1, Κοτσόνου. 

No comments