Θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο Αργος ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο Αργος ο Ολυμπιακός


Στο Αργος ταξίδεψε ο Ολυμπιακός που θα παίξει το Σάββατο  (20/11) στις 12:30 (ΕΡΤ 3), στη Νέα Κίο, απέναντι στον Διομήδη, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες παραμένουν αήττητοι και στις τοποθετήσεις τους για τον αγώνα με τους '' Λύκους '' επισημαίνουν στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού : 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε  τα εξής: «Μετά από περίπου ένα μήνα επιστρέφουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Διομήδης έχει δώσει ήδη δύο επίσημα ματς μετά τη διακοπή, γι' αυτό περιμένουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θέλουμε το παιχνίδι να κριθεί στην άμυνα μας και στον υψηλό αριθμό των κατοχών».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης ανέφερε: «Αύριο επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Ξεκινάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι πάντα ο Διομήδης Άργους. Η ομάδα μας παρά κάποια μικροπροβλήματα που μας ταλαιπώρησαν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα ντέρμπι. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε το 100% για την νίκη, τους δύο βαθμούς και το αήητητο».

No comments