'' Ο άνθρωπος που δε φοβάται...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ο άνθρωπος που δε φοβάται...''


Πολύ καλή δουλειά από την '' Φωνή της Νάουσας '', στην παρουσίαση του Σέρβου περιφερειακού του Ζαφειράκη Νάουσας Νεμπόϊσα Κανισάϊ, τον  27χρονο αθλητή που κατάγεται από την πόλη Νόβι Κνέζεβατς των 7.000 κατοίκων, '' το νέο μέρος του πρίγκιπα ''.

To όνομα του, χαρακτηριστικό, καθώς στα σέρβικα  σημαίνει «ο άνθρωπος που δεν φοβάται». Στο ξεκίνημα του, αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Ομπιλιτς ενώ μετά έπαιξε σε Ερυθρό Αστέρα και Πρόλετερ. Επίσης, έχει αγωνισθεί  σε Βέκσες και Ντάμπας στην στην Ουγγαρία. 

Σχετικά με την παραμονή του στη Νάουσα και τη συμμετοχή του στην ομάδα του Ζαφειράκη ο Νεμπόϊσα δήλωσε στη '' Φωνή της Νάουσας ''  :

'' Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του Ζαφειράκη Νάουσας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η τεχνική ομάδα του κ. Δεληγιάννη έχει καταφέρει να μας «δέσει» ως σύνολο. Μπορεί μέχρι τώρα τα αποτελέσματα των αγώνων να μην ήταν αυτά που περιμέναμε, ωστόσο το πρωτάθλημα είναι ακόμη σε εξέλιξη και θα παλέψουμε να φέρουμε στους επόμενους αγώνες τις νίκες που χρειαζόμαστε ''.

            Όσον αφορά την παραμονή μου στη Νάουσα, αυτή δεν διαφέρει και πολύ από το περιβάλλον που έχω μάθει να ζω. Το NoviKnezevacείναι μια μικρή πόλη εξίσου και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ οικεία. Ο κόσμος της Νάουσας είναι πολύ φιλόξενος και, σε μεγάλο βαθμό, μας έχει αγκαλιάσει και μας έχει κάνει να νιώσουμε πολύ άνετα και όμορφα».


No comments