Αίσθημα δικαίωσης αλλά και ανάληψης ευθύνης για τον ΓΑΣ Κιλκίς... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αίσθημα δικαίωσης αλλά και ανάληψης ευθύνης για τον ΓΑΣ Κιλκίς...


Το greekhandball.com  παρακολουθεί τις αναρτήσεις ομάδων και προσώπων του χάντμπολ στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από σεβασμό στη δεοντολογία και δοθέντος ότι, λόγω και της εμπειρίας από την 20ετή ενεργό εμπλοκή στα διοικητικά δρώμενα συλλόγων και Ενώσεων, κατανοούμε απόλυτα τα συναισθήματα, αλλά, επίσης και με απόλυτη προσοχή σε προσωπικά δεδομένα, μόνο επιλεκτικά αναπαράγουμε αναρτήσεις ή φωτογραφίες.

Σκοπός μας δεν είναι η...καταξίωση μέσα από την αύξηση της επισκεψιμότητας, με αναπαραγωγή απόψεων που θα προσβάλλουν, ζημιώσουν, φθείρουν την εικόνα του αθλήματος ή άτομα, με χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.

Ξέρουμε, να είστε σίγουροι, πολύ καλά τι '' πουλάει '' και τι όχι. Ωστόσο, επιλεκτικά, θα αναδημοσιεύουμε, γιατί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι όχημα διάδοσης ιδεών, όχι εργαλείο προπαγάνδας ή εξωτερίκευσης συναισθημάτων.

Είναι εύκολο, με την εμπειρία που έχουμε στη δημοσιογραφία, να βρίσκουμε '' στραβά '', το δύσκολο είναι να συνεργαζόμαστε όλοι για το καλό των παιδιών που κάνουν το χόμπυ τους σε ένα άθλημα από το οποίο, όπως και από το βόλεϊ, μόνο χαμένος είσαι από κάθε πλευρά...

Με αυτό το σκεπτικό, δημοσιεύουμε την θέση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του ΓΑΣ Κιλκίς, καθώς έχει και ένα σχόλιο περί ευθύνης που μας αρέσει, γιατί δείχνει ενσυναίσθηση :

'' Μετά την απόφαση τιμωρίας των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΟΧΕ η ομάδα μας δικαιώνεται ,έστω ηθικά, για τις  διαμαρτυρίες που υπήρξαν στο τέλος του αγώνα με το Φοίβο Συκεών.  Είμαστε σίγουροι ότι το μέλημα όλων των παραγόντων του αθλήματος (θεσμικών και μη), είναι ο κόσμος να απολαμβάνει αγώνες με πρωταγωνιστές τους παίκτες και μόνο. Τέλος αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης εξαιτίας της λανθασμένης διαιτητικής απόφασης ''.


No comments