Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή της ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή της ΑΕΚ !

 


Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε σήμερα τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, στο ταξίδι της επιστροφής τους από την Πορτογαλία.

Η πτήση που μετέφερε την ομάδα της Ενωσης, από την Λισσαβόνα, προσγειώθηκε με καθυστέρηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου λόγω ...ελλείψεως προσωπικού, περίμενε επί...25 λεπτά μέσα στο αεροσκάφος, έως ότου μετακινηθεί από το προσωπικό εδάφους η σκάλα για την αποβίβαση τους.

Μόλις ( εύλογα, με σχετική καθυστέρηση σε σχέση με το προγραμματισμένο πλάνο ) έφθασαν οι της ΑΕΚ στον έλεγχο της AEGEAN, οι εκπρόσωποι της εταιρείας αρνήθηκαν την επιβίβαση τους, λέγοντας ότι η πτήση είχε κλείσει, αν και το αεροπλάνο ήταν ακόμα στη θέση του, στο έδαφος.

Ετσι, η αποστολή της ΑΕΚ έμεινε στο αεροδρόμιο του Μονάχου, από όπου θα πετάξει για την Αθήνα στις 9.05 μ.μ. ώρα Γερμανίας και ενώ τα μέλη της έχουν ξυπνήσει από τις 4 τα ξημερώματα μετά από ημέρα αγώνα...

Αναφορικά με τα επεισόδια σε βάρος των 10 φιλάθλων της ΑΕΚ από χούλιγκανς της Σπόρτιγκ, ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης, είπε στο sport24 : 

« Ηταν ανεπαρκής ο συντονισμός των Πορτογάλων, οι οποίοι απαγορεύεται να έχουν αστυνομία, παρά μόνο σεκιούριτι μέσα και έξω από το γήπεδο. Οι χούλιγκανς είχαν στήσει καρτέρι στους δικούς μας, κρυμμένοι σε ένα βενζινάδικο. Η  αστυνομία πήρε επί τόπου το υλικό από τις κάμερες και όπως μάθαμε κάποιοι έχουν εντοπιστεί ήδη. Εμείς είχαμε αναφέρει στην σύσκεψη ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή ειδικά στο κομμάτι της εισόδου και της εξόδου των φιλάθλων μας από το γήπεδο, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος δεν υπήρξε».

No comments