Λύγισε η γενναία Δράμα σε ένα ματς όπου ότι πήγαινε μέσα, έγραφε... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λύγισε η γενναία Δράμα σε ένα ματς όπου ότι πήγαινε μέσα, έγραφε...





Η Δράμα προσπάθησε έως το τέλος, αλλά, γνώρισε την ήττα με 41-39  στην εντός έδρας αναμέτρηση της με την ρωσική Βίκτορ ( από την Σταυρούπολη ) για την φάση των 32  του EHF European Cup, σε ένα ματς όπου ότι πήγαινε μέσα, έγραφε...

Τα ποσοστά των γκολκίπερ των δύο ομάδων κινήθηκαν στο 5 και 6 % και η ευστοχία στις προσπάθειες για γκολ, ήταν σχεδόν απόλυτη ( 39 στις 42 η Δράμα και 41 στις 43 η Βίκτορ ).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοιχτό, με ελεύθερο χάντμπολ και ρίσκο, με την Βίκτορ να κλείνει το 30λεπτο, προηγούμενη με 23-21 της Δράμας.

Στην επανάληψη, η Δράμα, πρόσκαιρα, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, αλλά, η Βίκτορ αντέδρασε, κράτησε σταθερά το προβάδισμα με 2 γκολ και πήρε την νίκη.

Χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μέρος ο Τόσκας έβαλε 8 γκολ, αλλά, στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στο σκοράρισμα ενώ ο Παζένοφ για την Βίκτορ ήταν εκείνος που οδήγησε στο σκοράρισμα τους φιλοξενούμενους.

Συγκινητική η συμπαράσταση από το κοινό της Δράμας σε ένα μεγάλο και ιστορικό ματς, αξιέπαινη η μαχητική προσπάθεια της βορειοελλαδίτικης ομάδας που με υπερηφάνεια κρατά ψηλά την ελληνική σημαία, καθώς, εκπροσωπεί επάξια την πατρίδα μας.

Αξίζουν, παρά την ήττα, πολλά και θερμά μπράβο στη Δράμα, που ένα λεπτό πριν από το τέλος έχανε με 40-39 ενώ και στην τελευταία επίθεση έχασε ευκαιρία να σκοράρει, με το σκορ να έχει πλέον διαμορφωθεί στο 41-39. 

Δύο από τα γκολ της Βίκτορ, σημείωσε ο Αρτούρ Καρβάτσκι, ο οποίος έπαιξε παλαιότερα στον Ολυμπιακό. 

Ασφαλώς, στα άξια αναφοράς η παρουσία του Κωνσταντίνου Υγρόπουλου στον πάγκο της Βίκτορ, καθώς, ο μεγάλος αυτός αθλητής, που αγωνίσθηκε για τον Πανελλήνιο, αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας της γενέτειράς του.

Διαιτητές : Μίκελιτς-Παραντίνα ( Κροατία )

 ΔΡΑΜΑ : Καφαντάρης, Μπουγκαρίνοβιτς 2, Νίκολιτς 8, Χαϊτίδης 3, Κοβογλανίδης 1, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 4, Τορνικίδης, Τοζακίδης, Τόσκας 8, Παπάζογλου 2, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 7, Σίνα 4. 

ΒΙΚΤΟΡ : Ζαμπολότσκι 1, Κόμπζιλ 7, Πιετσκόφσκι 3, Ιλτίνσκι 7, Χαριτόνοφ, Γκρεμπένκιν, Παζένοφ 9, Καρίμποφ 1, Αφλιτούλιν 5, Γκρότσκι, Κριβένκο, Λάριν 1, Κοτσούρα 2, Λαπίτσκι, Βράτσεβιτς 3, Καρβάτσκι 2.


No comments