Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον Άρη Νίκαιας



Τον Άρη Νίκαιας αντιμετωπίζει αύριο (13/11, 16:30), εκτός έδρας, η ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Handball Premier. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το AEK A.C. TV.

Ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, κάλεσε τους ακόλουθους παίκτες στην αποστολή: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Δικαιούλια, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη.

Ο Γιάννης Καλόμοιρος δήλωσε στο aek.gr: «Το παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας είναι το τελευταίο πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Γιούροφαρμ Πέλιστερ. Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα με μια σοβαρή εμφάνιση, ώστε να πάμε στον αγώνα της Τρίτης με καλή ψυχολογία και καλό ρυθμό».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Άρης Νίκαιας έχουν τεθεί αντιμέτωποι 12 φορές στη Handball Premier, 6 σε κάθε έδρα. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν πετύχει 12 νίκες, διατηρώντας έτσι το απόλυτο στην προϊστορία των αγώνων, ενώ όσον αφορά στα γκολ έχουν πετύχει 397 (199 εκτός έδρας), ενώ έχουν δεχθεί 254 (128 εκτός έδρας). Ακόμα, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη Νίκαιας είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 39 τέρματα.

No comments