«H AEK σόκαρε την Νιμ - Μεγάλο θρίλερ, μεγάλος ήρωας - Δεν έχει σημασία πώς ξεκινάει, αλλά πώς τελειώνει», γράφει η EHF για τον θρίαμβο της ελληνικής ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«H AEK σόκαρε την Νιμ - Μεγάλο θρίλερ, μεγάλος ήρωας - Δεν έχει σημασία πώς ξεκινάει, αλλά πώς τελειώνει», γράφει η EHF για τον θρίαμβο της ελληνικής ομάδας



Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη (26-27) στο τελευταίο δευτερόλεπτο του χθεσινού (26/10) αγώνα της επί της γαλλικής Νιμ, των 5 εκατομμυρίων ευρώ μπάτζετ, στο πλαίσιο του EHF European League.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σημείωσε στο σχετικό κείμενό της πως «η Νιμ δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε όλο το πρώτο μέρος και έως το 54ο λεπτό, όταν ισοφάρισε σε 25-25 η ΑΕΚ. Ο Πέτρος Μπουκοβίνας (35% ποσοστό αποτελεσματικότητας) έχτισε τείχος και έκανε κρίσιμες επεμβάσεις (14 στο σύνολο), ενώ ο Πλάθα αναδείχθηκε σε σούπερ-ήρωα».

Η EHF πρόσθεσε, ακόμα: «Τα τελευταία λεπτά ήταν για... γερά νεύρα και ο Πλάθα που είχε 100% ποσοστό επιτυχίας (5/5) πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Δεν έχει σημασία πώς ξεκινάει, αλλά πώς τελειώνει... Η ΑΕΚ πέτυχε νίκη - έκπληξη».

No comments