Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Θέλω να παίξουμε χωρίς άγχος, στο 100% και μόνο κέρδος θα έχουμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Θέλω να παίξουμε χωρίς άγχος, στο 100% και μόνο κέρδος θα έχουμε...''


 '' Θέλουμε να κάνουμε γεμάτο παιχνίδι, να αγωνισθούμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, με την ποιότητα μας, με  ενέργεια και μόνο κέρδος θα έχουμε από αυτό το ματς απέναντι σε μία πολύ σοβαρή, ολοκληρωμένη ομάδα, με εξαιρετική αθλητικότητα, πολύ μεγάλου βεληνεκούς '' είπε στο greekhandball.com   ο προπονητής της ΑΕΚ  Δημήτρης Δημητρούλιας, λίγα λεπτά πριν την επιβίβαση της αποστολής της Ενωσης στο αεροπλάνο που θα την μεταφέρει από τα Σπάτα στη Μασσαλία.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν για την ΑΕΚ, καθώς, αποκλείσθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας ο Μυλωνάς, ωστόσο, ο Κατερινιώτης τεχνικός υποστηρίζει : '' Σε κανένα στην ομάδα μας, δεν αρέσει η μιζέρια, δεν μας ταιριάζει άλλωστε. Παίζοντας στο 100% των δυνάμεων μας, θα δούμε που είμαστε, ωστόσο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και το αποτέλεσμα, θα πώ στα παιδιά ότι θέλω να μπούν στον αγώνα δίχως άγχος. Πάμε να παίξουμε με τον, πιθανά, πιο δύσκολο αντίπαλο στον Ομιλο μας, αλλά, έστω και με τα προβλήματα που γεννούν τα απρόοπτα, εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα όσα συμβαίνουν σε μία ομάδα που λειτουργεί υγιώς, όπως η δική μας, πάντα θα πρέπει να αφήνουν περιθώριο να δώσουν κάτι θετικό, ως αντίδραση. Ευκαιρία για πρώτη φορά μετά από καιρό, να παίξουμε χωρίς άγχος και είναι σημαντικό ότι παίρνουμε μαζί μας δύο παιδιά από την επόμενη γενιά της ΑΕΚ ( Κοτσιώνης, Στάθης ), ώστε να είναι στη διαδικασία ενός αγώνα αυτού του επιπέδου, να πάρουν εμπειρίες. Θέλω να είμαστε μαχητικοί, ανεξάρτητα από το σκορ και να επιστρέψουμε με τις βαλίτσες μας γεμάτες από εμπειρία και γνώση ''. 

Για τον Πάτρικ Λέμος, που ακολουθεί την αποστολή αν και έχει πρόβλημα στο γόνατο, είναι σαφές ότι αγωνιστικά δεν είναι έτοιμος, η χρησιμοποίηση του είναι αμφίβολη και είναι πιθανή η εναλλακτική χρησιμοποίηση παιδιών που θα εγγράψουν ως υποθήκη για το αθλητικό μέλλον, τις παραστάσεις που θα βιώσουν στη Νιμ.  

No comments