Ετοιμη για το ( νέο ) ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη για το ( νέο ) ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚ

 


Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε ( 19.45 ) στην πρεμιέρα της στον 4ο Όμιλο του EHF European League την Γκρούντφος Ταταμπάνια στο κλειστό «Τ. Καμπούρης» στην Κάνηθο της Χαλκίδας. 

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την περσινή κατάκτηση του EHF European Cup ανεβαίνουν επίπεδο με τη συμμετοχή τους στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε live streaming ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.aek.gr/enimerosi-gia-toys-filathloys-mas-2/.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Μυλωνά, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου.

Δείτε το επίσημο Match Programme του αγώνα με δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια και του Κριστιάν  Ουγκάλντε ΕΔΩ.https://www.aek.gr/programm.pdf

Η ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή της ιστορία έχει δώσει 54 αγώνες, μετρώντας 27 νίκες, 4 ισοπαλίες και 23 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με 30 αγώνες ως γηπεδούχος, σημειώνοντας 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. 

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει 1511 τέρματα (919 τέρματα εντός έδρας) και έχουν δεχθεί 1406 (742 τέρματα εντός έδρας).

Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 163 τέρματα.

No comments