Εσπασε το δάχτυλο, έχασε το αστέρι... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εσπασε το δάχτυλο, έχασε το αστέρι...

 


Κακιά στιγμή αλλά και αβλεψία μαζί...

Την ίδια ώρα που η εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στον Ομιλο του EHF European League, η ελβετική Σαφχάουζεν, ανακοίνωσε στον επίσημο ιστότοπο της τον τραυματισμό του καλύτερου παίκτη της, του Ισπανού αριστερού ίντερ Χουάν Κανέγιας, ο οποίος έσπασε ένα από τα  δάχτυλα του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ααράου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ( και το παράδοξο είναι ότι συνέχιζε να κρατά το ίδιο γιατί προφανώς ουδείς  αντιλήφθηκε τι συνέβη....) μέσα στα πρώτα θέματα της, αφιέρωμα στη Σαφχάουζεν.

Τι γράφεται σε αυτό ; 

Οτι '' η Σαφχάουζεν ποντάρει σε διάκριση στους Ομίλους, χάρη στην παρουσία του ηγέτη και αστεριού της,  Κανέγιας, που αποκτήθηκε στις μεταγραφές ''.

Ομως, ο Κανέγιας, που ήταν ο πιο φορμαρισμένος και πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του στα προκριματικά της διοργάνωσης, θα λείψει για μερικές εβδομάδες και σε αυτό το διάστημα θα κάθεται στον πάγκο, αλλά, θα βοηθά το προπονητικό τιμ, καθώς, δεν μπορεί να αγωνισθεί.

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο ματς με την Σαφχάουζεν στις 30 Νοεμβρίου στην Ελβετία και έως τότε ο Κανέγιας πιθανότατα θα είναι έτοιμος, αλλά, θα έχει λείψει από άλλα ματς όπου σίγουρα η ομάδα του θα τον χρειαζόταν...Τον 

Σαζάρ, Σεζούμ και Μοντόρο ( που πήγε στον Ολυμπιακό ) αναφέρονται ως παίκτες-κλειδιά για την Σαφχάουζεν στην περσινή σεζόν, αλλά, έφυγαν και οι τρείς.

Στον 35χρονο Κανέγιας, ο οποίος έβαλε 23 γκολ στην προκριματική φάση, ποντάρουν σε μεγάλο βαθμό οι Ελβετοί, αλλά, είναι αβέβαιο πότε θα γυρίσει.

Ο αρχηγός της Σαφχάουζεν, Κουτέλ, επέστρεψε στους αγώνες, όμως, είχε λείψει για ικανό διάστημα καθώς πάσχει από καρκίνο....

Για τον Κανέγιας, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στο σχετικό άρθρο της, αναφέρει ότι πρόκειται πιθανότατα για τη σπουδαιότερη μεταγραφή που πραγματοποίησε ελβετική ομάδα, από το 2000 και έπειτα. 

Ο πολύπειρος σουτέρ ήταν πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 ενώ έχει στεφθεί 1 φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία και παράλληλα έχει κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Βαρντάρ.

Με τους τραυματισμούς, πάντως, έχει κακοτυχία...

Εχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, επειδή, χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας...



 

No comments