Ρόμπης: «Να υπάρξει συλλογική συνεργασία με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, για να κατοχυρώνονται οι παίκτες σε σοβαρούς τραυματισμούς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρόμπης: «Να υπάρξει συλλογική συνεργασία με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, για να κατοχυρώνονται οι παίκτες σε σοβαρούς τραυματισμούς»

Ο αθλητής του Ζαφειράκη Νάουσας, Σταύρος Μαυροδουλάκης, με τον πρώην παράγοντα του Αερωπού Έδεσσας, Μάκη Ρόμπη


Έναν από τους παίκτες... αδυναμία του στον Αερωπό Έδεσσας, τον Σταύρο Μαυροδουλάκη, επισκέφθηκε ο άλλοτε παράγοντας της ομάδας της Έδεσσας, Μάκης Ρόμπης, προχθές (09/10), στο πλαίσιο του αγώνα Ζαφειράκης Νάουσας - ΠΑΟΚ (24-33). Ο Μαυροδουλάκης, αθλητής του Ζαφειράκη, υπέστη πρόσφατα ρήξη χιαστών και ο Ρόμπης, ο οποίος δεν κρύβει ότι ο 23χρονος σήμερα αριστερός ίντερ ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιδιά στον καιρό που συναντήθηκαν στον Αερωπό, βρέθηκε στο γήπεδο της Νάουσας, για να στηρίξει από κοντά τον άτυχο νεαρό, αλλά και για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. 

«Όσο ήμουν παράγοντας του Αερωπού είχα προτείνει 5 φορές να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας και όλων των ομάδων των πρώτων έστω κατηγοριών στο χάντμπολ. Η Ομοσπονδία ή ο ΠΣΑΧ θα έπρεπε να είχαν κινήσει τις διαδικασίες και να προσέφεραν φυσικά ως αντάλλαγμα την διαφήμιση της εταιρείας στις φανέλες, σε πινακίδες των γηπέδων κ.ά. Το παράπονό μου είναι ότι ενώ συμφωνούσαν πολλοί, ποτέ δεν πήρα σαφή απάντηση. Ποτέ, ωστόσο, δεν είναι αργά. Στο χάντμπολ είμαστε ερασιτέχνες, οι περισσότεροι κάνουν το χόμπι τους και οι παίκτες κινδυνεύουν μ' έναν σοβαρό τραυματισμό να χάσουν μεροκάματα από τις δουλειές τους», τόνισε στο greekhandball.com ο κ. Ρόμπης. 

Συνέχισε αναφέροντας: «Κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο, έχουμε 7-8 ρήξεις χιαστών. Ελπίζω οι Μαυροδουλάκης, Κεδέρης να είναι οι τελευταίοι. Εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψουν το συντομότερο ακόμα πιο δυνατοί.

Ο Μαυροδουλάκης είναι μαχητής, αδαμάντινος χαρακτήρας. Θυμάμαι πως το 2018-19, όταν έπαιζε στον Αερωπό, παρουσιάστηκε μία Τετάρτη στον στρατό. Είχα κινήσει Γη και ουρανό, ώστε να είναι διαθέσιμος το Σάββατο στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τελικά, καταφέραμε να τον έχουμε κοντά μας και πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Ήταν μία φάση στην οποία ο κ. Πατιός, του οποίου η διαιτησία ήταν υποδειγματική, είχε σηκώσει χέρι για παθητικό, ο Μαυροδουλάκης πήρε την μπάλα, ''ξεγέλασε'' τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, σούταρε και νίκησε τον Λοΐζο. Έχει πάθος και αγάπη για το χάντμπολ».

Πάντως, ο κ. Ρόμπης συνάντησε στο γήπεδο και ακόμα δύο πρώην αθλητές του στον Αερωπό, τον Θεοδωρόπουλο και τον Ρότζιο. Σχολιάζοντας το παιχνίδι του Ζαφειράκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, μάς είπε: «Ο Ζαφειράκης άντεξε στο πρώτο ημίχρονο, είχε σε κορυφαία ημέρα, ξανά, τον Θεοδωρόπουλο. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στον πάγκο, περισσότερες επιλογές».

No comments