Οι δάσκαλοι επί τω έργω.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δάσκαλοι επί τω έργω....

 


Ομορφο να προσπαθούν να σου συστήσουν το άθλημα του χάντμπολ δύο γνώστες, δύο μεγάλες προσωπικότητες, εντός και εκτός γηπέδων, ο  στρατηγικός σύμβουλος της ΟΧΕ Γκι Πετιτζιράρ και ο τεχνικός σύμβουλος και ρέκορντμαν σε τίτλους προπονητής  Γιώργος Κρανάκης.

Οι δυό τους έκαναν επισκέψεις σε σχολεία και είχαν συναντήσεις με γυμναστές του Ηρακλείου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε πέρα από τα Χανιά, όπου δραστηριοποιούνται 3 σύλλογοι ( Ωρίωνας, Ιδομενέας, ΕΑΧ )  να επαναδραστηριοποιηθεί το χάντμπολ στο Ηράκλειο.



Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ είχαν συναντήσεις για το πρόγραμμα «handball at school» με τους καθηγητές Γιάννη Κατσαποξάκη και Αναστασία Τζιαναμπέτη από το γραφείο φυσικής αγωγής Ηρακλείου ενώ έγινε και πρακτικό μάθημα χάντμπολ «γνωριμία με το άθλημα της χειροσφαίρισης» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού (3 τμήματα), καθώς και στα 2ο-3ο Δημοτικά Σχολεία Γαζίου (4 τμήματα).

Επίσης λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Εθνικών ομάδων αγόρια και  κορίτσια των σωματείων από τα Χανιά πήραν μέρος σε εκπαιδευτικού χαρακτήρα προπόνηση υπό τις οδηγίες των Πετιτζιράρ-Κρανάκη. 

No comments