Οι Ισλανδές ξανάρχονται Θεσσαλονίκη ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Ισλανδές ξανάρχονται Θεσσαλονίκη ;

 


Αυτό είναι το νησί όπου εδρεύει η αντίπαλος του Πανοράματος στον 3ο γύρο του EHF European Cup, στις Γυναίκες,  η IBV Vestmannaeyjar, η ισλανδική ομάδα που έχει την βάση της στο νησί Heimaey, με πληθυσμό 4.200 κατοίκων, σε ένα ακατοίκητο  κατά τα άλλα Αρχιπέλαγος νησιών στον Ατλαντικό Ωκεανό, στο...μέσον του πουθενά, με ένα ηφαίστειο που είχε εκραγεί το 1973 και είχε ερημώσει τα πάντα.

Είναι πιθανό να δοθούν εκεί και τα 2 ματς του Πανοράματος, αλλά, προς το παρόν, οι πιθανότητες είναι 55-45% προκειμένου να πάνε ξανά οι Ισλανδές στην Θεσσαλονίκη, όπως με τον ΠΑΟΚ, καθως τις γοήτευσε ο Θερμαϊκός και ο Λευκός Πύργος. 

Οι συζητήσεις θα έχουν τελεσφορήσει έως αύριο το  απόγευμα.

Οσο και αν φαίνεται παράδοξο, το κόστος για να πάνε οι Ισλανδές στη Θεσσαλονίκη και για τα 2 παιχνίδια, θα είναι ελαφρώς μικρότερο σε σχέση με εκείνο που ανέλαβε το Πανόραμα ώστε να φιλοξενήσει τις Αζέρες ( σχεδόν 13.000 ευρώ ) λόγω  διαφοράς στις τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια. 

Το Πανόραμα θα ήθελε το ταξίδι στην Ισλανδία για την εμπειρία, αλλά, η παρουσία των αντιπάλων του στη Μίκρα και για τους 2 αγώνες, ίσως, μεγαλώνει κατά έναν βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης.

Οσο για την κλήρωση, τα...παράπονα στον Πρόεδρο του Πανοράματος Γιάννη Τερζίδη...

Ο γιατρός το είχε προβλέψει....

Τώρα, βέβαια...τρέχει...Αλλά, θα τα καταφέρει...


 

No comments