Τογανίδης: «Θα ήταν απρεπές αν σε αυτή την ιστορική στιγμή της Δράμας υπολογίζαμε τα τεράστια έξοδα - Δίπλα σε παίκτες και προπονητές μέχρι τέλους» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τογανίδης: «Θα ήταν απρεπές αν σε αυτή την ιστορική στιγμή της Δράμας υπολογίζαμε τα τεράστια έξοδα - Δίπλα σε παίκτες και προπονητές μέχρι τέλους»



Η Δράμα ζει στιγμές δόξας, καθώς στην πρώτη της συμμετοχή στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και δη στο EHF European Cup έχει πανηγυρίσει ήδη δύο προκρίσεις, κόντρα στην Σλόμποντα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) και στον Διομήδη Άργους.

Ο πρωτεργάτης των Δραμινών, ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχίες της, Θόδωρος Τογανίδης, μίλησε στο greekhandball.com και δήλωσε σχετικά: «Ο δραμινός αθλητισμός έκανε ακόμη ένα μεγάλο, ιστορικό βήμα. Η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει την αγωνιστική της χημεία και αποδίδει καλά ακόμα και όταν έχει ελλείψεις. Σε αυτή την ιστορική στιγμή για την ομάδα θα ήταν απρεπές, αν υπολογίζαμε τα τεράστια έξοδα για την συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. Θα είμαστε δίπλα σε παίκτες και προπονητές για ό, τι χρειαστούν μέχρι τέλους.

Η HC Viktor Stavroupol είναι μια ισχυρή ρωσική ομάδα. Οι προπονητές έχουν τα βίντεο των αγώνων της στην διάθεσή τους. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πολλά για εμάς, καθώς όσο και αν προετοιμαστείς για έναν αντίπαλο, όλα φαίνονται την ώρα του αγώνα, στον οποίο απαιτείται πάθος. Ήδη είμαστε σε συζητήσεις με την ρωσική πλευρά και μάς έχουν προτείνει να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Ρωσία. Περιμένουμε συγκεκριμένη πρόταση, αν και είμαστε καταρχήν αρνητικοί. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, το μότο ''πάμε πιο ψηλά'' πρέπει να λειτουργήσει και τώρα».

No comments