Το λαμπρό παράδειγμα της Διοίκησης της Προσοτσάνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το λαμπρό παράδειγμα της Διοίκησης της Προσοτσάνης


Επανεκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Προσοτσάνης, με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και με μεγαλύτερη επιτυχία αυτή που αφορά το γεγονός ότι καταφέρνει αυτή η ομάδα της περιφέρειας να κρατά την βασική αρχή της, καθώς από τη διοίκηση της αποκλείονται  γονείς αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Μακάρι να μπορούσαμε να καταφέρνουμε όλοι το ίδιο στις ομάδες μας, ώστε οι γονείς να μέναμε ( εάν θέλαμε...) να βοηθούμε εξωδιοικητικά  και η διοίκηση να ασκείται αντικειμενικότερα και δίχως συμψηφισμούς, από πρόσωπα που μπορούν να βάλουν πρώτα την αγάπη για τον σύλλογο ή εντέλει να κρίνονται για το έργο τους και όχι για την αποτελεσματική εξισσορόπηση μεταξύ φίλων δικών μας και γνωστών των παιδιών μας.

Και τι κάνουμε όταν δεν υπάρχουν τέτοιοι ; Ε, εκεί φαίνεται αν καταφέραμε ή όχι να προσελκύσουμε κόσμο με το έργο μας ή να δημιουργήσουμε όχι μόνο προπονητές και αθλήτριες, αλλά και παράγοντες-στελέχη.

Βεβαίως, επειδή, ο κορωνοϊός περιόρισε ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στα κοινά του αθλητισμού, στην Προσοτσάνη, ούτως ή άλλως, δεν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλα άτομα και έτσι πάλι καλά που βρέθηκαν και αυτοί οι άνθρωποι, που όπως όλοι όσοι υπηρετούμε συλλόγους, θα ακούν πίσω από την πλάτη τους να τους λένε '' γραφικούς '' ή θα ψάχνουν να βρούν ταπεινά κίνητρα στην προσφορά τους, αποκλείοντας το μεράκι, το φιλότιμο, την έγνοια...

Καλορίζικο το ΔΣ της Προσοτσάνης και μακάρι να δείχνει συνέχεια τον δρόμο σε όλους μας :

 Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Πρόεδρος, Ηλιάδης Μχάλης Αντιπρόεδρος, Κιαπίδης Παναγιώτης Γεν. Γραμματέας, Γεωργίτσας Σταύρος Ταμίας, Κιουρκτσής Αθανάσιος Έφορος.

Η Προσοτσάνη περνά μία δύσκολη καμπή γιατί έχασε, νομοτελειακά, παιδιά με ταλέντο, αλλά, ετοιμάζει νέες φουρνιές. 

Υπομονή, στήριξη και θα ανθίσουν πάλι τα λουλούδια, εφόσον υπάρχουν καλοί προπονητές και κουλτούρα δημιουργίας και πολιτισμού στη διοίκηση.


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments