Μπραουδάκης: «Ο Δούκας κατάφερε να περιορίσει τα δυνατά μας στοιχεία - Δεχθήκαμε πάρα πολλά δίλεπτα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπραουδάκης: «Ο Δούκας κατάφερε να περιορίσει τα δυνατά μας στοιχεία - Δεχθήκαμε πάρα πολλά δίλεπτα»



Ο Δούκας κατάφερε σ' έναν βαθμό να περιορίσει τα δυνατά στοιχεία του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Δαΐς» (23-23), επεσήμανε στο greekhandball.com ο γκολκίπερ των σημερινών φιλοξενούμενων, Δημήτρης Μπραουδάκης, που ήταν εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης.

Δήλωσε: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Ο Δούκας είναι μία ομάδα, η οποία πάνω-κάτω έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε καλά και στεκόμασταν πολύ καλά πίσω. Έχω την εντύπωση πως, αν και θέλω να δω το βίντεο, κατάφεραν σ' έναν βαθμό να περιορίσουν τα δυνατά μας στοιχεία που είναι το γρήγορο παιχνίδι, καθώς επίσης και ο αιφνιδιασμός. Στο δεύτερο μέρος πέσαμε λίγο, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και των δύο ομάδων. Δεν θα ήθελα να σταθώ σε πράγματα που δεν αφορούν τόσο πολύ τους παίκτες, όμως δεχθήκαμε πάρα πολλά δίλεπτα. Παίζαμε πολύ 6-5 μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος, παρ' όλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία, στο 23-21, να τελειώσουμε το ματς. Ήταν κλειστό παιχνίδι, στηρίχθηκε κυρίως στις άμυνες».

No comments