Μιχαλάκης: «Μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μιχαλάκης: «Μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»



Ο Φαίακας Κέρκυρας έμεινε προσηλωμένος στον στόχο της νίκης μέχρι το φινάλε και πιστός στην τακτική του, τόνισε στο greekhandball.com o προπονητής των νησιωτών, Κώστας Μιχαλάκης.

Ανέφερε: «Θα ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ Κέρκυρας, γέμισε τις κερκίδες και μας στήριξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο  ώστε να φτάσουμε τελικά στην πολυπόθητη νίκη.

Όσον αφορά στο ματς, στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου μπήκαμε αρκετά νευρικοί στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στα επιθετικά ατού του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε την άμυνά μας σε πιο προωθημένη και καταφέραμε να κλέψουμε  αρκετές μπάλες, τις οποίες μετατρέψαμε σε εύκολα γκολ σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση και των δυο μας τερματοφυλάκων.

Καταφέραμε και μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακολουθούσαμε στην τακτική την οποία είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στην προπόνηση και τελικά καταφέραμε και πήραμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

No comments