Αποχώρηση του Σεριφάτου Αιγίου από Γυναίκες και Ανδρες.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχώρηση του Σεριφάτου Αιγίου από Γυναίκες και Ανδρες....


Το Σεριφάτο Αιγίου αποσύρθηκε από τα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών και της Β΄ Εθνικής Ανδρών και έτσι μένουν για την Α2 Γυναικών 21 ομάδες, 10 στο Νότο και 11 στον Βορρά, αλλά, δεν αποκλείεται να μειωθούν σε 20, εφόσον αποχωρήσει και ο ΑΟ Μυτιλήνης, καθώς, απόψε αναμένεται ότι θα διευκρινισθεί εάν θα παρουσιασθεί ή όχι στους αγώνες. 

Το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου ( 6-7/11 ή 13-14/11 ) θα αρχίσει  το πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε 2 Ομίλους, Νότο και Βορρά.

Η Β΄ Εθνική Ανδρών έχει συμμετοχές έως τώρα ( μετά την αποχώρηση του Σεριφάτου, που δεν ήταν αναμενόμενη... ) για 10 ομάδες στον Νότο και 14 ομάδες στον Βορρά.

Αλλά, για τον Νότο αναμένεται άμεσα να ξεκαθαριστεί εάν θα αγωνισθούν εντέλει οι 3 ομάδες της Μυτιλήνης ( ΑΟΜ, Αίας, Γέρας Παπάδου ), οπότε δεν αποκλείεται να είναι εντέλει 7 οι ομάδες στον Νότο και 14 στον Βορρά.

Το γηπεδικό πρόβλημα παραμένει για το χάντμπολ στη Μυτιλήνη και όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή των αρμοδίων, ώστε να εξετασθούν όλες οι σχετικές παράμετροι.

Και η Β΄ Εθνική προβλέπεται να ξεκινήσει 6-7/11  ή 13-14/11.

No comments