'' Εμφαση στο ντόπιο στοιχείο, με στόχο την ανάπτυξη και την επιβίωση...΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Εμφαση στο ντόπιο στοιχείο, με στόχο την ανάπτυξη και την επιβίωση...΄΄

 


Ο προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας  Κώστας Δεληγιάννης, σε δηλώσεις του στο  thes.gr, επεσήμανε : '' Πρωτεύον στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και να δημιουργηθεί ένα σύνολο του οποίου το προφίλ να είναι χαντμπολικό και πιο αθλητικό . Έπειτα από δύο δύσκολες σεζόν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια ομάδα της επαρχίας σαν τον Ζαφειράκη, είναι οικονομικές. Όλα τα άλλα τα προβλήματα λύνονται με την πάροδο του χρόνου. Νομίζω πως εάν δεν δοθεί η οικονομική υποστήριξη από το κράτος, ομάδες σαν την δική μας θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι το μέγεθός του ρόστερ. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από παίκτες της Νάουσας και σε αυτό στοιχείο θέλουμε να επενδύσουμε για το μέλλον, παρόλα αυτά το ρόστερ μας παραμένει μικρό με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επιλογές σε περίπτωση που θα απουσιάζουν κάποιοι παίχτες για διάφορους λόγους.Σε γενικές γραμμές όμως η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι ότι κάνουν, το κάνουν με πολύ αγάπη και αυτό νομίζω είναι το συστατικό το οποίο κάνει την ομάδα να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα ''.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Θεοδωρόπουλος τόνισε:  ''Για εμάς στον Ζαφειράκη, η δεύτερη χρονιά μας στην μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ, είναι ιδιαίτερη καθώς πρέπει να διεκδικήσουμε τη θέση που μας αξίζει. Στο τμήμα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους και όλος αυτός ο κόπος είμαι σίγουρος πως θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Οι αθλητές και η προπονητική ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά και η ομάδα έχει αρχίσει να έρχεται στο επιθυμητό επίπεδο. Μακάρι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και φυσικά χωρίς διακοπές και αναβολές των πρωταθλημάτων ''.

Ο δεύτερος προπονητής της ομάδας,  Φώτης Παπουτσής, είπε : '' Στόχος της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος με την περσινή χρονιά. Ενισχυθήκαμε με δύο ξένους παίκτες, στη θέση του τερματοφύλακα και του δεξιού ίντερ. Είμαστε πολύ δεμένοι και όλοι μας θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να τα καταφέρουμε. Θεωρώ πως είναι βασικό μια ομάδα να στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες. Αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο στη δική μας. Άλλωστε ο Ζαφειράκης Νάουσας φημίζεται για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα εδώ και πολλά χρόνια. Τα ταλέντα που βγάζει μπορούν άμεσα να στηρίξουν την πρώτη ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό''.

Έφορος του Ζαφειράκη Νάουσας είναι ο Θεολόγης Κασάπης, επιχειρηματίας στην πόλη της Νάουσας. Λάτρης του αθλήματος και φυσικά του Ζαφειράκη. Στηρίζει την ομάδα με όλους του τις δυνάμεις γιατί όπως υπογράμμισε η ομάδα είναι μία οικογένεια  που του δίνει τη δύναμη να βρίσκεται στο πλευρό της :  '' Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά την προηγούμενη σεζόν. Διοίκηση παίκτες και χορηγοί έδωσαν τα πάντα για τη στήριξη της ομάδας. Το 95% των παικτών είναι γηγενείς. Είμαστε μία οικογένεια και αυτό το στοιχείο είναι που με εμπνέει και ασχολούμαι ''. 

No comments