Διαμαρτυρία του Ιωνικού Ν.Φ. για τη διαιτησία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτυρία του Ιωνικού Ν.Φ. για τη διαιτησία


Με ανακοίνωση που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας συγχαίρει τον Δούκα για τον πολύ όμορφο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, διαμαρτύρεται ωστόσο για την διαιτησία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά :

 '' Περιμέναμε , ως οφείλαμε , την βαθμολογία από τον παρατηρητή του αγώνα και τις αποφάσεις της ΚΕΔ , αλλά όπως φάνηκε ούτε εκεί είδαμε να αποδίδεται δικαιοσύνη . Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας έχει , βαθμολογικά με βάση την αξιολόγηση των διαιτητών από την ΚΕΔ , την χειρότερη διαιτησία όλων των αγωνιστικών που συνοδεύεται από σωρεία λαθών που το προηγούμενο Σάββατο , δυστυχώς ''ίσως''  μας στοίχισαν την κατάκτηση των 2 βαθμών !

Τα δυο προηγούμενα χρόνια δεν θελήσαμε ποτέ να διαμαρτυρηθούμε για τις κακές διαιτησίες που τύχαμε σε πολλούς αγώνες μας , σεβόμενοι αρχικά τους θεσμούς αλλά και την ιστορία μας . 

Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός κερδίζεται … και εμείς ως σύλλογος τον έχουμε κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια πριν … Συνεχώς προσπαθούμε , κάθε χρόνο , να δημιουργούμε τις σωστές συνθήκες εκσυγχρονισμού του αθλήματος τόσο σε επίπεδο νέων ιδεών οργάνωσης , όπως και σε επίπεδο επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων Συνεργατών - Χορηγών που μπαίνουν για πρώτη φορά στο άθλημα μας  ! ''.

Προστίθεται δε μεταξύ άλλων από τον Ιωνικό Ν.Φ. :

'' Δεν ζητάμε ευνοϊκές συνθήκες αγώνων...Δεν ζητάμε βαθμούς που δεν αξίζουμε …

Ζητάμε αντικειμενικότητα ,  δικαιοσύνη και ...50-50 διαιτησίες … ''.


No comments