Στο τάραφλεξ της Μίκρας και οι 6 ( πρώην ) Σοβιετικοί της Εδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο τάραφλεξ της Μίκρας και οι 6 ( πρώην ) Σοβιετικοί της Εδεσσας



Οποιος έχει πάει στην Εδεσσα και δεν έμεινε με όμορφες εικόνες από τους Καταρράκτες, θα πρέπει να αναθεωρήσει το αισθητήριο του...

Αλλά, φαίνεται ότι και το ομώνυμο εστιατόριο, δημιουργεί γεύσεις και αναμνήσεις που εκτιμώνται ανάλογα, αν κρίνουμε από το ευχαριστήριο του Mandynamic Αερωπός Έδεσσας προς την διεύθυνση της επιχείρησης Katarraktes και τον κ. Γιάννη Σινιόσογλου για το δείπνο  στους παίκτες της ομάδας ( από εκεί και οι φωτο ).

Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, απέναντι στην Πυλαία θα είναι στο τάραφλεξ και οι 6 παίκτες του Αερωπού από την πρώην Σοβιετική Ενωση, καθώς, θα κάνει το ντεμπούτο του και ο νεοαφιχθείς Κρίβιτς.

Οι 6 ξένοι του Αερωπού, οι Ρώσοι Τοκάρεφ, Κρίβιτς, Μποκάρεφ, ο Λευκορώσος Γερμάσεβιτς και οι Ουκρανοί Πετρίτσκο, Βέρεμτσουκ, μένουν σε ξενοδοχείο της πόλης ενώ το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, αντιμετωπίζεται χάρη στην βοήθεια που προσφέρουν ο βοηθός προπονητή του Αερωπού Ευφραιμίδης και ο νεαρός αθλητής Ούσης, που γνωρίζουν την ρώσικη γλώσσα.

Ο προπονητής του Αερωπού, Ταρινίδης, που διαπιστώνει, όπως και η διοίκηση του συλλόγου, ότι υπάρχει καθημερινή βελτίωση στην ομάδα, μαθαίνουμε ότι τελευταία δίνει οδηγίες και στα ...ρώσικα, καθώς, προσπαθεί να κάνει την δουλειά του όσο γίνεται καλύτερα...  

Α, τον ...'' Πούτιν '' τον μάθαμε...Ο '' εγκέφαλος ''...

Σιγά σιγά θα γνωρίσουμε και τα άλλα παρατσούκλια της '' ρωσικής παροικίας '' στην όμορφη Εδεσσα...

No comments