Στην Ισλανδία και τα 2 ματς του Πανοράματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ισλανδία και τα 2 ματς του Πανοράματος

 


Στην Ισλανδία θα δώσει το Πανόραμα και τους 2 αγώνες του με την IBV  για το European Cup, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com που θα επιβεβαιωθεί αύριο ή την Δευτέρα.

Σε αυτή την συμφωνία κατέληξαν οι 2 σύλλογοι και μένει να ορισθούν οι ημερομηνίες, καθώς, οι Ισλανδοί επιθυμούν να αγωνισθούν Παρασκευή και Σάββατο, 12 και 13 Νοεμβρίου και οι Θεσσαλονικείς, 19 και 20 του ίδιου μήνα.

Συζητήθηκαν εναλλακτικές προτάσεις, ωστόσο, το αποτέλεσμα των συνομιλιών είναι αυτό που αναφέραμε και αφορά από την πλευρά των Ισλανδών, κάλυψη διαμονής και διατροφής για 20μελή αποστολή, όπως και τη μετακίνηση από το Ρέϊκιαβικ προς το νησί όπου εδρεύει η IBV ( χρειάζεται να καλυφθεί οδικώς η απόσταση των δυόμιση ωρών από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι και μία ώρα ταξίδι με το φέρι μποτ ).

Η IBV με τις 8 διεθνείς Ισλανδές αθλήτριες ( 4 στην Γυναικών και 4 στη Νεανίδων ), είναι ισχυρός αντίπαλος, ωστόσο, το Πανόραμα έχει τη δυναμική και την κουλτούρα ώστε να κεφαλαιοποιήσει προς όφελος των φερέλπιδων αθλητριών του αυτή την διεθνή εμπειρία, μάλιστα, σε μία χώρα που αγαπά και αναπτύσσει με πίστη το χάντμπολ.

Η αθλητική υπεραξία και η αποτύπωση των εμπειριών, θα είναι μέγιστο κέρδος για το Πανόραμα στα επόμενα χρόνια, όταν θα έχει περάσει στην ιστορία αυτός ο μικρός '' άθλος '' της φετινής σεζόν στην Ευρώπη, με όσα τώρα ζούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

No comments