Και εγένετο '' Ιωνικός Ν.Φ. Affidea " ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και εγένετο '' Ιωνικός Ν.Φ. Affidea " !


 Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και την μετονομασία της ομάδας χάντμπολ του ιστορικού συλλόγου σε «Ιωνικός Ν.Φ. Affidea» για τη νέα σεζόν 2021-2022.

Ο όμιλος Affidea, ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 308 ιατρικά κέντρα, θα είναι ο Μεγάλος Υποστηρικτής στη νέα «σελίδα» που ανοίγει η ομάδα. Επιπλέον, ο όμιλος παρέχει τις απαραίτητες ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, προσφέροντας εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη υψηλών προδιαγραφών στους παίκτες της ομάδας.

«Στον όμιλο Affidea στηρίζουμε τον αθλητισμό και την διοργάνωση σημαντικών αθλητικών δράσεων, οι οποίες φέρνουν τους πολίτες, και κυρίως τα παιδιά, κοντά στον αθλητισμό. Παράλληλα, μέσα από αυτές, μας δίνεται η δυνατότητα να εμφυσήσουμε την αξία της πρόληψης στην υγεία, προάγοντας υψηλά κοινωνικά πρότυπα. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια σταθερή σχέση συμπόρευσης που θα οδηγήσει σε επιτυχίες στους κοινούς μας στόχους», ανέφερε ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή διότι ο όμιλος Affidea, έχοντας την ίδια φιλοσοφία με τον σύλλογό μας έδειξε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή ότι είναι δίπλα στην ομάδα και στις ανάγκες των αθλητών μας. Θεωρούμε βέβαιο ότι η κοινή μας πορεία, οι κοινές μας αρχές και το ήθος μας μέσα από σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα συνδυαστούν στο μέλλον με πολλές επιτυχίες!» δήλωσε ο Μιχάλης Φουντεδάκης, General Manager από την πλευρά της ομάδας handball του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αποψη του greekhandball.com είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετική συνεργασία, που δείχνει τον δρόμο και σε άλλους.

Το κύρος και το μέγεθος του Ομίλου Affidea είναι αδιαμφισβήτητα, ως επίσης και η παράδοση του Ιωνικού Ν.Φ. που αναγεννάται.

Δύο σπουδαία brand names ένωσαν τις δυνάμεις τους και φυσικά ο Ομιλος Affidea ανεβάζει το επίπεδο ( και ) στο χάντμπολ.  

No comments