Τζηράς και Φλορίδο έτοιμοι και αισιόδοξοι, μιλούν στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τζηράς και Φλορίδο έτοιμοι και αισιόδοξοι, μιλούν στο greekhandball.com


Ξεκίνημα σήμερα για την τρεμπλούχο ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα και ο Μόγια Φλορίδο με τον Δημήτρη Τζηρά βεβαιώνουν ότι περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη έναρξη της σεζόν, όπως είπαν στο greekhandball.com  :

ΜΟΓΙΑ ΦΛΟΡΙΔΟ :

'' Επιστρέφω υγιής και με εξαιρετική διάθεση. Μου έλειψαν οι αγώνες και η δράση, αλλά, αισθάνομαι πολύ καλά, έτοιμος και είμαι αισιόδοξος. Ο τραυματισμός μου ήταν στη χειρότερη περίοδο, αλλά είμαι έτοιμος 100%. Θέλουμε λίγο ακόμα χρόνο αλλά καθημερινά βελτιωνόμαστε, η ομάδα προοδεύει γρήγορα,  θα είναι λίγο διαφορετική αλλά υπάρχει η ποιότητα και όλοι θα ενταχθούν σωστά. Χρειάζεται χρόνος αλλά θα είναι όλα καλά ! ''.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΗΡΑΣ :

'' Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά σε όλη την περίοδο προετοιμασίας,  παίξαμε μία σειρά πολύ δύσκολων φιλικών αναμετρήσεων που μας βοήθησαν ιδιαίτερα ώστε να προσαρμοσθούν τα νέα παιδιά στον ήδη υπάρχοντα κορμό. Σωματικά και ψυχικά είμαστε έτοιμοι  να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αναφορικά με τον ανταγωνισμό, πλέον ο Ολυμπιακός επανήλθε στο πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλό τόσο για την διοργάνωση όσο και για εμάς. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για το νταμπλ και αυτό θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ''. 

No comments