Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών ! ''


Το greekhandball.com ζήτησε, μετά το φιλικό ματς με τον Ιωνικό Ν.Φ. από τον προπονητή της τρεμπλούχου ΑΕΚ Δημήτρη Δημητρούλια να μας κάνει την αποτίμηση της προετοιμασίας της ομάδας του για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά σε μία  εβδομάδα.

Οι τοποθετήσεις που μας μετέφερε ο Κατερινιώτης προπονητής συνοψίζονται ως εξής :

'' Oλοκληρώσαμε 5 εβδομάδες προετοιμασίας έχοντας παίξει 9 συνολικά φιλικά παιχνίδια.

H ομάδα είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ομάδες κορυφαίου επιπέδου στον τομέα της Πορτογαλίας αλλά και επίσης ομάδες καλού επίπεδου στο τουρνουά Ανδρέας Παπασταμάτης του ΟΑΚΑ. Σύσσωμο το προπονητικό σταφ είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Όσον αφορά τη διάθεση για αγωνιστικότητα και εξέλιξη, αλλά και τη γρήγορη συγχώνευση των νέων προσώπων και στοιχείων. Η  ομάδα ακόμα στηρίζεται στον παλιό της βηματισμό όμως προοδευτικά θα παρουσιάζεται προσομοιωμένη στις καινούργιες ανάγκες αλλά και πρόσωπα. 

Κρίνεται θετική η μέχρι τώρα παρουσία των 2 νέων μας τερματοφυλάκων και παράλληλα ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπεις πίσω στο γήπεδο τους 3 Ισπανούς, που παρά το γεγονός της μεγάλης  περιόδου απραξίας τους προσέθεσαν ποιότητα και επιλογές στην ομάδα. 

Μοναδικό, πλην όμως σημαντικό μειονέκτημα, αυτής της προετοιμασίας είναι η μη παρουσία κομβικών παικτών όπως του Λέμος και του Καλόμοιρου, αλλά και των νεότερων, λόγω φάσης αποκατάστασης, Δικαιούλια, Στάθη και Βασιλείου. Επίσης,  η έλευση των  2 Αλγερινών Μπετζιλαλί και Μπεριά ουσιαστικά μετά το πέρας των σημαντικών ως προς το χτίσιμο φιλικών, προσθέτει δυσκολία στο έργο του προπονητικού σταφ. 

Στα πολύ θετικά της μεχρι σήμερα προετοιμασίας είναι εν γένει καλή σωματική υγεία των αθλητών μας, γεγονός που  απασχόλησε και απασχολεί πολύ το προπονητικό σταφ, υστερα από την  πολύ μακρά περσινή σεζόν και τον μικρό χρόνο ξεκούρασης που είχαν το καλοκαίρι μέχρι την επανένταξή τους.  

Αυτό, μας δίνει ενέργεια και φυσικά τη δυνατότητα στο μήνα που έχουμε μπροστά μας  να εργαστούμε εντατικά και μεθοδικά,  ώστε να συνδέσουμε τα κομμάτια του πάζλ που κρίνονται απαραίτητα προκειμένου η πρόκληση της Ευρώπης αλλά και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό να μας βρεί συντονισμένους και σε απόλυτη ετοιμότητα ''.

Νίκος Δελαγραμμάτικας  

No comments