Δημητρούλιας: «Το σύνθημα είναι η επανεκκίνηση, με πολύ δίψα για διακρίσεις» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Το σύνθημα είναι η επανεκκίνηση, με πολύ δίψα για διακρίσεις»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχει ζητήσει από τους παίκτες της ΑΕΚ να ξεχάσουν εντελώς την περασμένη σεζόν και να έχουν την ίδια δίψα για διακρίσεις και στην προσεχή. Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε ακόμα πως το σύνθημα ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου είναι η επανεκκίνηση.


Ακολουθούν όσα δήλωσε στο aek.gr:


«Σήμερα παίξαμε το 3ο μας φιλικό. Ξεκινήσαμε νωθρά. Θέλαμε να κάνουμε και διαχείριση υλικού για να αντέξουμε και στα 3 παιχνίδια του τουρνουά. Ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Ηλιόπουλου σήμερα. Όλη η εικόνα του παιχνιδιού ανατράπηκε όταν παίξαμε την επιθετική μας άμυνα, με κορυφαίο τον Ugalde και οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε περισσότερα από 10 λάθη σε 15 λεπτά. Ήταν μια καλή στιγμή να πειστεί η ομάδα ότι έχει δύο εξίσου δυνατές και ανταγωνιστικές άμυνες. Μας περιμένουν 2 πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, όπου λόγω του μικρού rotation θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι στο πως θα τα διαχειριστούμε. Από την προσπάθεια των παιδιών έως και σήμερα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος».


-Κόουτς, πώς μπορεί να δοθεί κίνητρο σε μία ομάδα που κατέκτησε τα πάντα την περσινή σεζόν;


«Το έχω ξαναπεί. Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να ξεχάσουμε εντελώς την περσινή χρονιά και επιτυχία. Σε μεγάλο βαθμό είμαστε άλλη ομάδα. Το σύνθημα είναι η επανεκκίνηση, με πολύ δίψα για διακρίσεις και μάλιστα σ' έναν ευρωπαϊκό θεσμό που ξέρουμε πόσο δύσκολος είναι και το κάθε βήμα παραπάνω είναι και για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για τον σύλλογο, ένα πολύ μεγάλο credit».


-Τι είναι αυτό που θα θέλατε να κρατήσετε σε αυτήν την ομάδα και τι είναι αυτό που δε θα θέλατε να κρατήσετε;


«Δεν θα ήθελα να χάσουμε τη μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό, ένα στοιχείο που μας έδωσε πέρσι τους τίτλους. Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι ορισμένα ζητήματα νοοτροπίας που έχουν επίδραση και στην ατομική και ομαδική τακτική».


-Τέλος, κόουτς συγχαρητήρια για την ανάδειξή σας σε Προπονητή της Χρονιάς για τη σεζόν 2020-21.


«Ευχαριστώ πολύ, όπως ευχαριστώ και όλους όσους μας ψήφισαν. Αυτό που έχω να πω είναι ότι στο πρόσωπο αυτής της βράβευσης αντανακλάται ολόκληρο το προπονητικό σταφ και η συνολική δουλειά μας την περασμένη σεζόν».

No comments